MJESEC u kojem si RODJEN OTKRIVA kakva te SUDBINA OCEKUJE do KRAJA GODINE!

MJESEC u kojem si RODJEN OTKRIVA kakva te SUDBINA OCEKUJE do KRAJA GODINE!

7. kolovoza 2020. 0 By Maja

JANUAR

Ti vazis za osobu koja nema dlake na jeziku. Ti si skromna osoba koja ipak zna sta zeli od zivota. Za to sto zelis ti znas da se izboris. Tebi je sudjeno da budes sretan. Do kraja godine tebe ocekuje velika sreca jer ces uspijeti da ostvaris jedan veliki poslovni cilj. Novca ti nece faliti, ali ti ces se i mnogo truditi da to bude tako. Ljubav ce ti cvjetati.

 

FEBRUAR

Ponekad te prate sumnje da li i mozes da sve ostvaris sto si sebi zamislio? Odgovor je da mozes, jer ces ti uskoro okrenuti novi list. Izborices se za svoju srecu jer tebe niko ne moze zaustaviti pored svih sumnji koje ponekad imas. Do kraja godine te ocekuju veliki novci koji ce tvoj ziovt promijeniti na bolje. Ljubav ce tebe takodjer pratiti.

 

MART

Nisi uvijek zadovoljan sa onim sto postizes, ali ti ne odustajes. Mnogo radis ali tvoj trud rijetko ko zna da cijeni. Ipak ces do kraja godine uspijeti da ostvaris svoj velIkI san. Tebe ocekuje jedan neplanirani novcani dobitak koji cete mnogo usrecti. Ljubavi ti nece nedostajati jer ti se boris za svoju srecu.

 

APRIL

Nece se sve ispuniti onako kako si to ocekivao. Tebe na zalost ocekuju velika razocarenja, a to se posebno odnosi na tvoje finansije. Napravices jednu gresku koja cete  mnogo kostati. Svoj novac ces investirati na pogresno mjesto. Ipak te u ljubavii ocekuje velika sreca jer ces ti do kraja godine sresti svoju srodnu dusu.

 

MAJ

Bez obzira na sve padove koje si imao u zivotu, ti si se odlucio da budes sretan. Tebe ce sreca i pratiti jer ti vjerujes u nju. Do kraja godine ce ti poci za rukom da postignes jedan poslovni dogovor koji ce ti donijeti mnogo uspijeha. Ne sumnjas u svoju srecu nego se boris za nju. Ljubavne zvijezde ti nece biti mnogo naklonjene.

 

JUNI

Sreca te nije pratila do sada, ali to tebe nije sprijecilo da se boris za nju. Poslovni uspijesi mozda nece ostvariti tvoja ocekivanja, ali zato ce ti na polju ljubavi sve polaziti za rukom. Tebe do kraja godine ocekuje velika ljubavna sreca koja ce tvoj zivot promijeniti na bolje. Zajedno cete uspijeti da prebrodite sve probleme.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2