Slika koja te najvise privlaci otkriva da li ces ODUSTATI i KADA ti je NAJTEZE u ZIVOTU?!

Slika koja te najvise privlaci otkriva da li ces ODUSTATI i KADA ti je NAJTEZE u ZIVOTU?!

7. kolovoza 2020. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1)

Ti si hrabra osoba koja ce uciniti mnogo, ali odustajanje za tebe nikada nije opcija. Mada si prosao kroz mnoge zivotne oluje nisi se predo. Ti znas da se za svoju srecu moras boriti i kada ti je najteze u zivotu. Nije ti uvijek lako jer tvoj zivot sigurno nije bajka. Ali ti prkosis sudbini onako kako samo ti to znas.

Bez obzira na sve sto te je zadesilo u zivotu, ti si odlucio da budes sretan. Svjestan si da je zivot prekratak da bi ga provodio u tugi. Tebi za srecu nije potrebno mnogo i ti vrlo dobro znas da je pohlepa nesto sto ti za seb ene zelis.

Mada je tebe zivot gazio, ti nikada nisi odustao da boris za sebe i svoju srecu. Ti neces odustai ni u buducnosti. Ti si rodjeni borac koji je naucio da se suprostavlja bolu.

Sigurno je da ti nece uvijek biti lako u zivotu, ali isto tako je sigurno da ces se ti boriti, i da nikada neces odustati.

 

SLIKA BROJ 2)

Koliko god te zivot bacao na dno, ti si uvijek pronalazio nacin da ustanes. Ti i nisi toliko jaka osoba jer si i previse emotivan. Vrlo lako te sitnice mogu povrijediti, ali ti ipak pokusavas da se izboris za dobro. Ti nisi najveci borac za svoju srecu jer previse toga prepustas sudbini.

Ali kada moras da se suocis sa zivotnim iskusenjima, znas da budes i jak. Kada bi imao malo vise samopovjerenja mnogo bi ti bilo lakse. Ali ti ces se na kraju ipak izboriti protiv zle sudbine.

To ce ti sigurno tesko pasti, ali kao i uvijek pronaci ces snagu da se izboris na svoj nacin. Tebi je cesto potrebna podrska drugih ljudi kako bi se suprostavio teskim situacijama, ali ono sto je na kraju bitno je da ti neces odustati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2