Ovim zodijacima SRECA cesto OKRECE LEDJA, a evo i ZASTO?!

Ovim zodijacima SRECA cesto OKRECE LEDJA, a evo i ZASTO?!

7. kolovoza 2020. 0 By Maja

RAK

Kada bi vi naucili da krijete svoje emocije zivot bi vam bio mnogo ljepsi. Ali ne mozete vi protiv sebe, jer ste naucili  da budete dobri i osjecajni. Vas je tuga u zivotu pratila jer ste vi osoba koja trci da svakome pomogne.

I mada ste znali da ste pomagali ljudima koji vam nista dobro nisu mislili, vi ste to ipak cinili. Vasa dobrota je opste poznata, ali to neke osobe itekako znaju iskoristiti.

Vas nesreca ne prati jer ste losi, nego sto ste previse dobri. Svakome ste dobri samo sebi najmanje. Vas razocaraju, vi oprostite. Umjesto da nekim ljudima zauvijek okrenete ledja, vi trazite samo ono dobro u njima.

Nesreca nije vas stalni paratilac, imate vi i sretnih trenutaka u svom zivotu. Ipak sreca vam okrene ledja jer vi ne zelite da povrijedite tudja osjecanja, i zato povrijedite svoja.

Vrlo je bitno da se pocnete zauzimati za sbe. Vi znate ko vam je prijatelj a ko ne. Okruzite se dobrim ljudima i izbacite sve one koji samo koriste vasu dobrotu.

Vama ce sreca pokucati na vrata kada se vi odlucite da mislite na sebe, a ne samo na druge. Vasa dobrota vas mnogo kosta. Mada ste po prirodi osoba koja zna da se zauzme za sebe, vi ti ne cinite. Mnogo popustate i previse se brinete o tudjem misljenju.

Sreca ce vas pogledati, ali i vi morate neke stvari promijeniti ukoliko je zelite za stalno u svom zivotu.

Stranice: 1 2