ZVIJEZDE OTKRIVAJU kome je SUDJENA SRECA, a kome SUZE do KRAJA LJETA?!

ZVIJEZDE OTKRIVAJU kome je SUDJENA SRECA, a kome SUZE do KRAJA LJETA?!

8. kolovoza 2020. 0 By Maja

BLIZANCI

Mnogo ulazete u sebe i svoju karijeru i ne bkezite od biko kakvih obaveza. Vrijedna ste osoba koja zna sta zeli i koja zna kako se za to izboriti. U zadnje vrijeme mnogo toga vam nije islo od ruke. Poslovni i privatni problemi su vas dovodili na rub ocaja, ali vi se niste predali.

Mnoge osobe koje vas okruzuju ne znaju da cijene vas trud i vas rad. Vi ste vrlo samouvjerena osoba za koju mnogi mislie da nema nikakvih problema u zivot. Ali vi znate istinu bolje nego iko. Vama je do kraja ljeta sudjena velika sreca. Vas ocekuje jedna nova poslovna ponida koja ce vam otovoriti vrata za veliki napredak.

ove poslovne mogucnosti su pred vama, a sa njma dolazi i veca zarada koja vam je itekako potrebna. Vasim problemima uskoro dolazi kraj, jer ce sreca biti vas vjerna pratilja.

 

VAGA

Vi imate veliko povjerenje u vaseg partnera. Mnogo ste se trudili da vasa veza bude uspijesna i harmonicna. Ulazete veliki trud kako u vas poslovni tako i u vas privatni zivot. Zelite da postignete sto je vise moguce jer vi tacno znate sta zelite.

Poslovna sreca ce vas pratiti. Poci ce vam za rukom da postignete jedan novi poslovni dogovor koji ce vam pruziti mnoge mogucnosti. Ipak na polju ljubavi vas ocekuje veliko razocarenje. Mada imate veliko povjerenje u vaseg partnera, ono ce biti iznevjereno.

Do kraja ljeta cete saznati da vas partner nije uvijek bio iskren prema vama. Veliko razocarenje i suze vas ocekuju jer ono sto cete saznati mnogo ce vas povrijediti. Vas partner ima tajne koje krije od vas jer ne zeli da vas povrijedi, ali upravo to ce se desiti.

Nista vise nece biti kao prije jer vi bez povjerenja ne mozete da budete sa nekim u vezi. Na vama je kakvu odluku cete donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2