LJUBAVNI HOROSKOP   za 26.oktobar: Ovnu SAMOCA jako tesko pada!

LJUBAVNI HOROSKOP za 26.oktobar: Ovnu SAMOCA jako tesko pada!

25. listopada 2020. 0 By Lala

OVAN

Vi cete danas biti usamljeni.Imacete potrebu da se nekom poverite, da sa nekim popricate,da se nekom prosto izjadate… Pomalo ste razocarani sto ste sami,ali to nije sve.

Zapravo su vas danas stigla secanja na nesto ili na nekoga ko vas je mnogo povredio.I shvatate da se i dalje plasite da vam se ne desi isto…

 

BIK

Razmislite sta je ono sto zelite.Pre svega,nemojte nikom davati laznu nadu pa ni samom sebi.

Ako   vam je trenutno potrebna samoca i ako je to ono sto vam prija  onda nema nikakvog  razloga da   ulazite u neku vezu ili bilo sta slicno. Ugodite sebi.

 

BLIZANCI

Vas bi danas mogla pogoditi ljubav kao grom iz vedra neba! Da, moglo bi vam se desiti ono o cemu ste do sada mogli samo da mastate.

Nas iskreni savet je da se ne opirete onom sto dolazi vec da se tome prepustite i uzivate!

 

 

RAK

Nema potrebe za ljubomorom. Nista necete dobiti takvim ponasanjem.

Nadjite  vremena za one do kojih vam je najvise stalo.  Posvetie se voljenoj osobi  i ona ce vam dokazati da ste vi jedini vlasnik njenog srca i to ce biti dovoljno da vam ubije sumnje.

 

LA

 

Moze sve da se promeni ako vi odlucite da  bude tako.

Dakle,da bi se vasa  ljubavna situacija dovela u red vi morate da nadjete dovoljno vremena za ljubav,da se posvetite onima koje volite. Da pre svega pregazite ponos i inat i priznate nekom sta je ono sto osecate.

DEVICA

Ako se ne budete dovoljno trudili velike su sanse da cete izgubiti osobu do koje vam je stalo a za to cete biti sami krivi.

Ona je zeljna toga da joj dokazete sta je ono sto osecate,a vi  ste se nekako ohladili,ne posvecujete joj se i logicno je da misli da je dosao kraj…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VAGA

Kada ste zaljubljeni za vas ostatak sveta prestane da postoji.

Slicno  je i sada,ali to bas i nije dobro kako vam se cini. Ako nas pitate kako, odgovor je krajnje prost:   To sto imate vezu ne znaci da ima razloga da zapostavljate svoje obaveze.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2