DEVICA – LJUBAVNI   HOROSKOP  za 2021. godinu:      U PROSLOSTI ste MNOGO PATILI, ali ce ova godina biti SPAS za vase SLOMLJENO SRCE!

DEVICA – LJUBAVNI HOROSKOP za 2021. godinu: U PROSLOSTI ste MNOGO PATILI, ali ce ova godina biti SPAS za vase SLOMLJENO SRCE!

29. prosinca 2020. 0 By Maja

Donosimo vam detaljan ljubavni horoskop za sve osobe rodjene u znaku djevice. Saznajte sta vam donosi 2021.godina.

ZA DJEVICE KOJE SU U VEZI:

Vi ste zodijak koji za ljubav cini sve. Za ljubav voljene osobe spremni ste na sve, ali vas partner za vasu srecu cini mnogo. Osoba ste koja se nece odreci svoje ljubavne srece kada postane tesko.

Borite se za svoju ljubav i u trenucima kada se sve cini nemoguce. Iza vas i voljene osobe su teska vremena , jer mnogim zivotnim izazovima ste se morali suprostaviti. Osoba ste na koju voljena osoba uvijek moze racunati, jer vi ste partner kakvog neko samo moze pozeljeti.

Vama je ljubav uvijek na prvom mjestu, jer vi iskrenu ljubav znate da cijenite kao malo ko drugi.

Teska vremena su vas pratila u ovoj godini, ali u 2021. godini sve dolazi na svoje. Vi cete sa voljenom osobom samo uzivati u ljubavnoj sreci.

Poneke nesuglasice nece biti vrijedne spomena, jer vi cete u narednoj goidni teziti samo ka ljubavnoj sreci.

Veoma ste slozni kada dodje do problema,  i svaki problem nastojite da rijesite zajedno. Pred vama je godina u kojoj cete vi samo za veliku ljubav znati, i necete dozvoliti da bilo sta narusi vasu ljubavnu srecu.

Za pravu ljubav ste se borili, i prava i velika ljubav vas i ocekuje. Pred vama je godina u kojoj necete imati problema, jer sve ce vam polaziti za rukom. Vrijeme je za veliku srecu u kojoj cete sa voljenom osobom samo uzivati.

Godina koja dolazi vama donosi samo sretne trenutke, i vi cete sa voljenim bicem tako mnogo toga postici.

 

Nastavak  na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2