LAV – LJUBAVNI   HOROSKOP  za 2021. godinu:   KARMA  dolazi po svoje,   ISPASTACETE zbog STARIH GREHOVA!

LAV – LJUBAVNI HOROSKOP za 2021. godinu: KARMA dolazi po svoje, ISPASTACETE zbog STARIH GREHOVA!

29. prosinca 2020. 0 By Maja

Donosimo vam precizan ljubavni horoskop za sve osobe rodjene u znaku lava. Evo sta vam donosi 2021.godina.

ZA LAVOVE KOJI SU U VEZI:

Vama je ljubavna sreca uvijek bila jako bitna. Osoba ste koja zna da voli cijelim srcem, ali koja nikada nece dozvoliti da se sa njenim srcem i njenim osejcanjima neko igra. Vas partner je vae sve, mada vi cesto imate problema da mu to iskreno pokazete.

Bez obzira na sve , vi znate da se izborite za ljubav voljene osobe, jer vasem sarmu samo se tesko moze odoljeti. Ova godina je imala i uspone i padove, ali na neki nacin ste uvijek uspijevali da sacuvate vasu vezu.

Po prirodi ste odan partner, ali neke greske iz proslosti voljenoj osobu nikada niste priznali. 2021. godina vama donosi jedno veliko razocarenje kada je ljubav u pitanju.

Sredinom godine vas partner saznaje cijelu istinu koju ste od njega krili, i on ce vam okrenuti ledja.

Uzalud ce biti svi vasi pokusaji da spasite scoju vezu, jer karma dolazi po svoje. Ona dolazi sa namjerom da vas kazni zbog gresaka koje ste pravili u proslosti. Upravo zbog tih gresaka ce voljena osoba da vam okrene ledja.

Niste se dovoljno trudili da budete iskreni prema osobi koju volite. Vi cete u narednoj godini sa upoznate novu ljubav, ali to nece biti ono sto cete vi zeljeti. Ljubav prema vasem partneru ce biti jaca od svake nove ljubavi, ali to cete na zalost kasno shvatiti.

Mozda ce vam voljena osoba moci oprostiti. Mozda ce ljubav nakraju ipak pobjediti,  ali razocarenje koje vas ocekuje necete moci zaobici.

Nema sumnje u to da ste vi neko ko vjeruje u pravu ljubav, ali neke greske ni vi ne mozete promjeniti. Naredna godina ce biti puna uspona i padova u vasem ljubavnom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2