DEVICA – LJUBAVNI   HOROSKOP  za 2021. godinu:      U PROSLOSTI ste MNOGO PATILI, ali ce ova godina biti SPAS za vase SLOMLJENO SRCE!

DEVICA – LJUBAVNI HOROSKOP za 2021. godinu: U PROSLOSTI ste MNOGO PATILI, ali ce ova godina biti SPAS za vase SLOMLJENO SRCE!

29. prosinca 2020. 0 By Maja

ZA SLOBODNE DJEVICE:

Niste mogli da se pohvalite velikom ljubavnom srecom u ovoj godini. Jedno veliko razocarenje je iza vas koje vas je mnogo povrijedilo.

Imali ste velike nade u jednu ljubav, ali ta ljubav vam je slomila srce. Nikada vam to nije dalo razloga da prestanete da se nadate pravoj ljubavi, jer vama je ljubavna sreca jako bitna u zivotu.

Vi necete odustati da vjerujete u pravu ljubav, mada su vas razocarenja iz ove godine mogla natjerati na to. Veliki ste optimista da ce ljubavna sreca da vas pogleda i vas osjecaj vas nije prevario.

Vi cete u narednoj godini da upoznate osobu koja ce u vas zivot samo veliku srecu donijeti.

Pred vama je susret sa vasom srodnom dusom koja vas sigurno nikada nece razocarati. Pred vama je ljubav kakvoj ste se uvijek iskreno nadali, i u narednoj godini ona napokon kuca na vasa vrata.

Ljubavana sreca je vama naklonjena , jer vi cete sresti osobu svoh zivota. Niko sretniji od vas nece biti , jer ljubavne zvijezde napokon pocinju da prate vase korake.

Osoba  ste koja je uvijek vjerovala u pravu ljubav, i upravo ta prava ljubav ce vama da se desi.

Niste mogli ni sanjati koliko srece vas ocekuje, jer napokon upoznajete osobu za zivot. Osobu koja ce vas voljeti i cijeniti onako kako vi to  i zaluzujete.

Pred vama je sreca koja ce trajati, jer ova ljubav ce trajati vjecno. Nova godina donosi najveceu ljubavnu srecu.

Stranice: 1 2