LAV – LJUBAVNI   HOROSKOP  za 2021. godinu:   KARMA  dolazi po svoje,   ISPASTACETE zbog STARIH GREHOVA!

LAV – LJUBAVNI HOROSKOP za 2021. godinu: KARMA dolazi po svoje, ISPASTACETE zbog STARIH GREHOVA!

29. prosinca 2020. 0 By Maja

ZA SLOBODNE LAVOVE:

U ljubav ste uvijek vjerovali, mada vam je ova godina samo razocarenja na tom polju donijela. Osoba ste koja zeli iskrenu ljubavnu srecu, ali ta sreca vas do sada nije pogledala.

U narednoj godini dolazi do susreta koji ce vas cijeli zivot iz korijena promjeniti. Vi cete napokon upznati vasu pravu ljubav koja ce vas mnogo usreciti.

Naravno da ce tu biti i uspona i padova, ali vi cete se za tu ljubav znati izboriti. Pred vama je ljubavna sreca kakvoj se nikada niste mogli nadati, jer vi upoznajete svoju srodnu dusu. Osobu koju cete zavoljeti na prvi pogled.

Vama je velika ljubav sudjena u kojoj cete vi iskreno uzivati. Vrijeme je i bilo da vas ljubavna sreca pogleda, i ona ce to u narednoj godini sigurno uciniti.

Velika ljubav dolazi u vas zivot, i niko sretniji od vas nece biti. 2021.godina donosi velike promjene kojima ste se dugo nadali. Umjesecu oktobru su velike sanse da cete sa novom ljubavi stati na ludi kamen.

Vasa ljubav nece imati granice. Veliki ste sretnik koji upoznaje ljubav svog zivota. Vi cete biti sretni sa tom osobom jer ona ce se ispostaviti kao vasa srodna dusa na koju ste uvijek cekali. Vrijeme dolazi za veliku ljubavnu srecu.

Stranice: 1 2