Ovi zodijaci su SPREMNI da SADASNJOJ LJUBAVI kazu ZBOGOM i da ZAPOCNU SVOJ ZIVOT sa osobom u koju ce se ZALJUBITI NA PRVI POGLED!

Ovi zodijaci su SPREMNI da SADASNJOJ LJUBAVI kazu ZBOGOM i da ZAPOCNU SVOJ ZIVOT sa osobom u koju ce se ZALJUBITI NA PRVI POGLED!

8. lipnja 2021. 0 By Admin

VAGA

Vi vazite za zodijaka koji je uvijek vjeran, jer vama ljubavna sreca znaci mnogo. Niste neko ko se igra sa tudjim osjecanjima, posebno nikada se ne bi igrali sa osjecanjima voljene osobe. Borite se za svoju vezu i kada vas najveci problemi zadese.

Ali uskoro ce sve da se promjeni jer pred vama je sudbonosni susret koji ce promjeniti sve. Vi cete se zaljubiti na prvi pogled u osobu koju cete od samog pocetka smatrati svojom srodnom dusom.

Istina je da ce vas eemocije biti rastrgane, jer istovremeno necete zeljeti da povrijedite osobu sa kojom ste proveli toliko predivnih trenutaka. Vasem partneru ce biti slomljeno srce, ali vasu novu srecu nece pokusati zaustaviti. Ostacete prijatelji, jer mada cete vi krenuti u novu ljubavnu srecu, sadasnji partner ce uvijek biti dio vaseg zivota.

Vi cete mu okrenuti ledja, ali ipak ce vas gristi savijest. Uskoro dolazi vrijeme velikih promjena, jer vas ocekuju desavanja kakvim se nikada niste mogli nadati.

Vasa ljubav prema novom poznanstvu ce biti prevelika i vas samo sreca sa tom osobom ocekuje. Nova ljubavna sreca je pred vama za koju cete se vi izboriti, jer protiv svojih osjecanja necete moci uciniti nista. Ljubav ce se desiti i protiv prave ljubavi niko nista ne moze uciniti.

Vama je sudjeno da zapocnete novu ljubavnu srecu sa osobom koja ce vas na prvi pogled oduseviti.

Velike promjene su pred vama , ali te promjene ce vas uciniti sretnom osobom. Nova ljubavna sreca kuca na vasa vrata, i vi cete zapoceti novi zivot sa novom ljubavi, sa kojom cete postici mnogo.

Stranice: 1 2