LJUBAVNI HOROSKOP za  13.JUL:  Ovan uziva u  sigurnoj vezi,Bik gresi u ljubavi…

LJUBAVNI HOROSKOP za 13.JUL: Ovan uziva u sigurnoj vezi,Bik gresi u ljubavi…

12. srpnja 2021. 0 By Lala

Vaga

Danas se osvrnite na avanturu koju ste imali u poslednjem periodu. Zvezde vam poručuju da dobro razmislite o sebi i o osobi koja je u pitanju. Skinite ružičaste naočare i spustite se na zemlju.

 

Pokušajte da sredite svoj emotivni život kako biste bili srećniji, pozitivniji i zadovoljniji.

Škorpija

Nemojte se iznenaditi ako danas dobijete telefonski poziv od osobe sa kojom ste nekada bili u vezi. Veoma je moguće da ona želi da obnovite vašu ljubav. Pa ipak, vi niste zainteresovani za pomirenja i kontakte bilo koje vrste, jer ste je odavno preboleli.

 

Ne dozvolite da vam ova situacija pokvari raspoloženje. dan provedite u društvu prijatelja.

 

 

Strelac

Poznato lice iz prošlosti će vas navesti da razmislite o tome ko i šta ste danas. Da li ste se promenili i da li su promene na bolje ili na gore.

 

Zvezde vam savetuju da uprkos mislima ne padnete u očaj, već da to iskoristite u svrhu poboljšanja kvaliteta vašeg trenutnog ljubavnog života.

Jarac

Ukoliko ste slobodni, potencijalna simpatija spremno prihvata vašu igru zavođenja. Danas će vaša sposobnost flertovanja biti na vrhuncu. Ako se nalazite u vezi, sledi vam udaljavanje od voljenog bića. Najbitnije za vas je da se fokusirate na budućnost, umesto da stalno živite u prošlosti.

 

Prioritet vam je dobra organizacija.

 

 

Vodolija

Danas će partner pokušati da vas gurne u drugi plan, jer je umoran od vašeg previše dominantnog stava. Ovo i nije tako loše. Prepustite malo drugima vođstvo i odmorite se. Ako ste slobodni, razmislite malo o svojm kriterijumima kada je partner u pitanju.

 

Da možda ne tražite previše?

Ribe

Razočarani ste nekim postupcima vašeg partnera, a niste baš sasvim sigurni šta vam to smeta. Svađe i nepredviđene reakcije sa obe strane bi mogle danas da donesu i prekid ili zahlađenje odnosa. Ako ste od nedavno u vezi, ne trudite se da ostavljate što bolji utisak po svaku cenu.

 

Budite spontani i prirodni.

 

Stranice: 1 2