NOC MLADOG MESECA je bila 10. JULA,ali tek pocinju POSLEDICE OVOG FENOMENA – evo ko ce PATITI!

NOC MLADOG MESECA je bila 10. JULA,ali tek pocinju POSLEDICE OVOG FENOMENA – evo ko ce PATITI!

13. srpnja 2021. 0 By Maja

SKORPIJA

Do sada ste cinili mnogo kako bi sacuvali vasu ljubavnu srecu. Vi ste zodijak koji je uvijek davao svoj maksimum kada je vasa veza u pitanju. U proslosti se imali losa iskustva, ali sa osobom sa kojom ste sada u vezi samo se dobru nadate.

Za tu srecu se iskreno borite, jer mnogo vam je stalo do vaseg partnera.

Ljubavna sreca je vama uvijek bila na prvom mjestu i niko to nije mogao da promjeni. Vjerujete svom partneru, jer veliko povjerenje vlada u vasoj vezi. Ipak posljedice mladog mjeseca su ostavile los trag na vezu koja vam znaci sve.

Pred vama su naime problemi kakvim se nikada niste mogli nadati.

Dolazi vrijeme velikih nesuglasica koje ce na kraju doprinjeti raskidu sa vasim partnerom. Mnogo toga ce se desiti sto ce vam jako tesko pasti. Voljena osoba ce vam priznati nesto preko cega vi prosto necete moci preci. Uvijek ste imali veliko povjerenje u vaseg partnera, ali to se mijenja i raskid ce biti posljedica lazi koje je vas partner prema vama imao.

Naime njegovo srce kuca za jos jednu osobu i to saznanje ce vama slomiti vase.

Uvijek ste se nadali samo dobru, ali preko prevare necete moci preci. Desavanja koja su pred vama jako tesko ce vam pasti, jer vi ste uvijek mislili samo najbolje.

Nazalost samo najbolje vas ne ocekuje i vi cete se sa velikim bolom morati pomiriti sa gorkom istinom.

Velike promjene su pred vama koje ce vam donijeti veliku tugu jer svi vasi planovi i nade padaju u vodu. Istina ce biti mnogo bolna.

Stranice: 1 2