Dok neko OSTVARUJE svoje ZELJE, neko drugi ce PROKLINJATI LJUBAV! -Naredna TRI DANA donose i SRECU i NESRECU sa sobom.

Dok neko OSTVARUJE svoje ZELJE, neko drugi ce PROKLINJATI LJUBAV! -Naredna TRI DANA donose i SRECU i NESRECU sa sobom.

15. srpnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Vi cete biti samo sretni jer pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo. Vama je velika sreca naklonjena jer sretne zvijezde su na vasoj strani. Pred vama je sreca kakvoj ste se i nadali.

Novcani dobici napokon stizu i niko nece biti sretniji od vas.

 

SKORPIJA

Vase srce ce biti slomljeno. Osoba do koje vam je mnogo stalo ce vam priznati nesto sto ce vam dati povoda da izgubite vjeru u ljubav.

Voljena osoba vam je lagala mnogo, i vi cete je u svakoj lazi uhvatiti. Lako vam nece biti jer imali ste velike planove, a sad sve pada u vodu.

 

STRIJELAC

Dolaze vam dani u kojima cete vi moci postici i vise nego sto treba. Bicete puni elana i vi cete stizati sve da zavrsite, ali vas trud ce se isplatiti.

Nedelja jeste dan za odmaranje , ali za vas ce biti vrijeme za slavlje, jer jedan poziv ce vam prenjeti predivne vijesti kojima se vec dugo vremena nadate.

 

JARAC

Velika nepravda ce se desiti, jer pred vama su dani u kojima cete saznati da vas jedna bliska osoba laze, i da manipulise sa vasim postupcima.

Sve sto vam je u zadnje vrijeme islo naopako , nije bila losa sudbina vec jedna osoba se je potrudila da vam bude lose, a vi cete saznati ko ?

 

VODOLIJA

Sreca vam je naklonjena kao nikada do sada, jer pred vama su desavanja koja ce vas mnogo usreciti.

Novcana sreca stize, ali i na polju ljubavi vi za probleme necete znati.

 

RIBA

Desavanja koja su pred vama nece lose utjecati na vas, jer vi ste odlucni da budete samo sretni. Sreci slutite, sreca ce vas u naredna tri dana i pratiti.

Posebno subota donosi veliku srecu sa sobom, ali necemo vam otkriti kakvu. Bicete sretni kao nikada do sada, toliko cemo vam odati.

Stranice: 1 2