Jarac uspeva da reši probleme koji ga dugo prate,Vodoliji posao danas cveta, Riba žali za bivšom ljubavi…

Jarac uspeva da reši probleme koji ga dugo prate,Vodoliji posao danas cveta, Riba žali za bivšom ljubavi…

21. srpnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Za vas je danas sve moguće ukoliko dopustite da jedna osoba sazna za vaša prava osećanja koja imate prema njoj. Nemate razloga da ih čuvate za sebe, jer ta osoba ima ista osećanja za vas. Vaš strah da budete odbijeni je nepotreban. Ljubav vam je suđena, lai do vas je hoćete li je pustiti u svoj život.

 

ŠKORPIJA

Danas je dan kao stvoren za ljubavne pobede. Ukoliko ste u vezi vereme je da se iskreno zauzmete za voljenu osobu. To će vam doneti veliku sreću, jer vašem partneru je trenutno najpotrebnija vaša pažnja koju će on mnogo ceniti. Slobodne škorpije danas upoznavaju osobu koja će mnogo toga da promeni na bolje.

 

STRELAC

Vi umete da uživate u svemu što imate. Pred vama je dan koji će vam doneti veliki mir i dobro raspoloženje. Zadovoljni ste sa onim što ste postigli, i to ne krijete od drugih. Vi ćete danas imati i divne ideje za nove poslovne poduhvate, ali prvo odmorite od svega.

 

JARAC

Danas sve dolazi na svoje, jer ćete vi uspeti da rešite jedan problem koji vas već dugo muči. Niste osoba koja se prepušta sudbini, vi se na kraju uvek izborite za ono što vam je bitno. Danas će vam napokon biti lakše posle dužeg vremena.

 

VODOLIJA

Pred vama je dan koji će vam doneti jednu poslovnu priliku kojoj ste se potajno nadali. Mada vam na poslovnom polju ide sve od ruke, malo više vremena posvetite i osobi koju volite. Zanemarili ste svoj privatni život. Danas morate da postavie prioritete

 

RIBA

Danas ćete biti mnogo emotivni jer vam bivša ljubav ne izlazi iz misli. Spremni ste na novi početak, ali istovemeno ste mnogo vezani  i za osobe koje višu nisu deo vašeg života. Gledajte napred i ne osvrčite se unazad. Vaš bivši partner je krenuo dalje sa svojim životom, vreme je da i vi to počnete.

Stranice: 1 2