Izaberi RUZU i ona ce ti OTKRITI sve o tvojoj LJUBAVNOJ BUDUCNOSTI! – Da li ces upoznati SVOJU SRODNU DUSU ili cete UBOSTI TRN RAZOCARENJA!

Izaberi RUZU i ona ce ti OTKRITI sve o tvojoj LJUBAVNOJ BUDUCNOSTI! – Da li ces upoznati SVOJU SRODNU DUSU ili cete UBOSTI TRN RAZOCARENJA!

23. srpnja 2021. 0 By Maja

RUZA BROJ 2

Ti si osoba koja zna sta zeli i koja se uvijek i bori za ono sto joj je srcu drago. Tebi je ljubavna sreca nesto sto se dugo gradi, jer ti i nisi bas neko ko vjeruje u ljubav na prvi pogled. Ipak desavalo se je da si svoje srce poklanjao pogresnim osobama koje su tvoje dobro srce lomile.

Ali ni ti nisi uvijek bio posten prema svojim partnerima. Ono sto moramo naglasiti jeste da si i ti znao da se poigras sa tudjim osjecanjima.

Velika ljubavna sreca tebi nije sudjena. Ruza koju si izabrao pokazuje na to da ces ti u svom zivotu upoznavati osobe koje ce ti  biti srcu drage.

Ali karma ne zaboravlja i ona ce u tvoj zivot donositi samo osobe koje cete na kraju razocarati, kao sto si to cinio i ti.

Da li si se sa tudjim osjecanjima igrao svijesno ili ne, karmu ne interesuje. U tvom zivotu ce biti ljubavi, ali i mnogo razocarenja i suza.

 

RUZA BROJ 3

U svom zivotu si mnogo razocarenja prosao, ali dobra dusa kao sto je tvoja uvijek je vjerovala da ce se tebi dobro vratiti. Nikada nisi prevario ili razocarao osobu koju zavolis, sto se za tvoje bivse ljubavi ne moze reci.

Mnogo je tvoje srce patilo, ali ti nikada nisi dozvolio da to unisti tvoju vjeru u iskrenu ljubavnu srecu.

Iskrena ljubav ce vrlo brzo doci u tvoj zivot. Tebi je sudjena velika sreca i ti ces svoju srodnu dusu uskoro upoznati. Pred tobom je sreca kakvu nisi mogao ni zamisliti, jer ti ces biti samo sretna osoba. Ljubav na prvi pogled ce se desiti brze nego sto to mozes zamisliti.

 

Stranice: 1 2