LJUBAVNI HOROSKOP za 13. SEPTEMBAR: VELIKI HOROSKOP za PONEDELJAK – evo kome sledi  SUSRET IZ SNOVA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. SEPTEMBAR: VELIKI HOROSKOP za PONEDELJAK – evo kome sledi SUSRET IZ SNOVA!

11. rujna 2021. 0 By Lala

OVAN

ZA OVNOVE KOJI SU U VEZI:

Pocetak sedmice ne donosi lijepe vijesti kada je vasa ljubav u pitanju. Danas necete moci biti zadovoljni sa desavanjima koja su pred vama, jer sa voljenom osobom danas dolazi do velikih nesuglasica. Mada vi pokusavate da ucinite sve za vasu vezu, danas vam nista nece polaziti za rukom. Pred vama je dan u kojem cete morati razmisliti o svemu.

ZA SLOBODNE OVNOVE:

Danas cete imati razloga za srecu,  jer ce napkon neko da vam prizna koliko mu znacite. Dugo mastate o ovom danu, i ovaj ponedeljak vama donosi samo razlog za srecu. Bicete ugodno iznenadjeni desavanjima koja su pred vama.

 

BIK

ZA BIKOVE KOJI SU VEZI:

Pocetak sedmice vama donosi povod za srecu i ljubavnu harmoniju. Sa voljenom osobom cete se danas predivno slagati, mada su iza vas neki problemi koje ste vi ipak uspjeli da rijesite. Velika sreca je danas pred vama i problemi u vasoj vezi ovog ponedeljka nemaju sta da traze. Uzivajte u danu koji vam samo ljubav donosi.

ZA SLOBODNE BIKOVE:

Neko vam danas priznaje svoju ljubav sto ce vama naravno mnogo laskati. Pred vama je jedan predivan dan u kojem je sve moguce, pa cak i pocetak jedne nove, velike ljubavi.

 

BLIZANCI

ZA BLIZANCE KOJI SU U VEZI:

Pocetak sedmice vama ne donosi mnogo razloga za srecu. Pred vama je ponedeljak pun razocarenja, jer jedan potez voljene osobe ce vas dovesti do suza. Mnogo ste emotivni, ali preko nekih desavanja ni vi necete moci preci. Danas vam ljubavne zvijezde nisu naklonjene, ali vi cete morati da se suocite sa nekim stvarima koje vam se i nece dopasti.

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Danas cete zeljeti svoj mir, i necete imati zelje da razmisljate o ljubavi. Imate pravo na to, jer iza vas je jedan tezak period i sada je vrijeme da malo mislite i na sebe.

 

RAK

ZA RAKOVE KOJI SU U VEZI:

Pocetak sedmice vama donosi ljubavnu srecu u kojoj cete  vi samo uzivati. Sa voljenim bicem  provodite jedan predivan dan u kojem cete uspjeti da rijesite i neke probleme iz proslosti. Iskrenost vam je jako bitna, a posebno danas cete shvatiti da je vasa voljena osoba prema vama uvijek bila samo iskrena. Imali ste sumnje zbog kojih ce vas danas pomalo i gristi savjest.

ZA SLOBODNE RAKOVE:

Vrijeme je da pocnete gledati samo naprijed, jer vama proslost zaista nije donijela nista dobro. Sreca je vama tako blizu, ali vi morate sami sa je prepoznate.

 

Nastavak na sljedeceoj stranici…

Stranice: 1 2 3