LJUBAVNI HOROSKOP za 13. SEPTEMBAR: VELIKI HOROSKOP za PONEDELJAK – evo kome sledi  SUSRET IZ SNOVA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. SEPTEMBAR: VELIKI HOROSKOP za PONEDELJAK – evo kome sledi SUSRET IZ SNOVA!

11. rujna 2021. 0 By Lala

LAV

ZA LAVOVE KOJI SU U VEZI:

Pred vama je sreca kakvoj se nikada niste mogli nadati. Jedan potez voljene osobe nadmasit ce sva vasa ocekivanja. Pred vama je dan ispunjen srecom o kakvoj ste sanjali,  i kojoj ste se iskreni nadali. Niko danas nece biti sretniji od vas. Pred vama je jedan savrsen dan u kojem cete vi samo za najvecu srecu znati.

ZA SLOBODNE LAVOVE:

Pred vama je ljubavna sreca , jer danas bi moglo mnogo toga da se promjeni. Predivan dan je pred vama u kojem cete imati priliku da sretnete jednu predivnu osobu. Novi i bolji pocetak vam je tako blizu.

 

 

DJEVICA

ZA DJEVICE KOJE SU U VEZI:

Pocetak sedmice ce vam donijeti nesuglasice sa voljenom osobom koje ce vas mnogo povrijediti. Pred vama je dan u kojem ce vas partner zahtijevati mnogo sto ce vam naravno mnogo smetati. Necete moci biti zadovoljni sa desavanjima koja su pred vama, jer vasa voljena osoba od vas zaista ocekuje mozda i previse.

ZA SLOBODNE DJEVICE:

Ovaj ponedeljak nece biti drugaciji od ostalih dana. Imat cete potrebu da se osamite, jer za nivu ljubav prosto niste spremni. Proslost vam neda mira, ali vi morate pronaci nacin da krenete dalje sa svojim zivotom.

VAGA

ZA VAGE KOJE SU U VEZI:

Ovaj ponedeljak vama donosi samo sretne trenutke sa voljenom osobom. Pred vama je jedan predivan dan kojeg nisko i nista nece moci pokvariti. Ljubavna sreca je vama danas mnogo naklonjena i vi za probleme necete znati. Danas cete jos jednom shvatiti koliko ste voljeni, jer vas partner danas za vas cini sve.

ZA SLOBODNE VAGE:

Neko ce danas da vam prizna svoja iskrena osjecanja.  Naravno da ce vam to mnogo laskati, ali koliko ce sreca moci da se upetlja u vas zivot zavisi i od vas.

 

SKORPIJA

ZA SKORPIJE KOJE SU U VEZI:

Pocetak sedmice ne donosi srecu kojoj ste se nadali. Pred vama je dan u kojem vas ocekuje jedno veliko razocarenje na koje nikako niste mogli biti spremni. Samo jedan potez voljene osobe ce vas toliko razocarati da ni sami necete znati sta da cinite. Pred vama je dan koji ce vam natjerati suze na lice.

ZA SLOBODNE SKORPIJE:

Pred vama je ljubav, ali to cete danas i primjetiti. Jedna osoba je luda za vama, ali tek danas ce doci do sudbonosnog susreta koji bi mogao mnogo toga u vasem zivotu da promjeni.

Stranice: 1 2 3