LJUBAVNI HOROSKOP za 13. SEPTEMBAR: VELIKI HOROSKOP za PONEDELJAK – evo kome sledi  SUSRET IZ SNOVA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. SEPTEMBAR: VELIKI HOROSKOP za PONEDELJAK – evo kome sledi SUSRET IZ SNOVA!

11. rujna 2021. 0 By Lala

STRIJELAC

ZA STRIJELCE KOJI SU U VEZI:

Pocetak sedmice donosi ljubavnu srecu kojoj ste se tako dugo nadali. Pred vama je jedan predivan dan u kojem cete vi samo moci uzivati. Vas partner danas cini sve za vas, ali vi ste tu srecu najiskrenije zasluzili. Ovaj ponedeljak donosi ljubav i paznju za koju ste se morali izboriti u zadnjem perodu. Sreca velika vam je danas sudjena.

ZA SLOBODNE STRIJELCE:

Neko je lud za vama , ali vi nemate osjecanja prema toj osobi. Pred vama je dan u kojem je najbolje ukoliko izadjete sa istinom. Ne zelite nikoga da povrijedite, ali iskreni danas morate biti.

 

JARAC

ZA JARCE KOJI SU U VEZI:

Iza vas je jedan tezak period, ali vi ste uspjeli sve da prebrodite. Pred vama je napokon sreca za koju ste vi uspjeli da se izborite. Sa voljenom osobom danas provodite predivan dan u kojem samo sreca prati vase korake. Nesuglasice zaboravite , jer one pripadaju proslosti. Samo sreca vam je danas sudjena.

ZA SLOBODNE JARCE:

Mnogo vremena uza ljubav nemate sto ni danas nece biti nista drugacije. Pred vama je dan u kojem cete uzivati, a li ne sa ljubavi vec sa dragim ljudima. Trenutno kao da ne zelite da imate obavezu prema nekome.

 

VODOLIJA

ZA VODOLIJE KOJE SU U VEZI:

Nije vam uvijek sve poalzilo za rukom kada je ljubav u pitanju, ali vas ce ljubavna sreca danas pogledati. Pred vama je dan u kojem cete napokon moci da uzivate u sreci za koju ste se itekako znali izboriti. Pred vama je jedan savrsen dan kojeg cete provesti u narucju voljene oosbe. Danas ce vam sve biti po volji.

ZA SLOBODNE VODOLIJE:

Ukoliko se ne udaljite od proslosti necete moci krenuti dalje. Vrijeme je da donesete neke vazne odluke kada je vas ljubavni zivot u pitanju, jer proslost vas previse vuce sebi. Vrijeme je da pocnete gledati samo naprijed.

 

RIBA

ZA RIBE KOJE SU U VEZI:

Pocetak sedmice donosi vam razloge za srecu, jer ce se vas partner za to potruditi. Mnogo ce vam laskati njegova paznja, ali danas voljena osoba cini sve za vasu srecu. Pred vama je dan u kojem necete imati razloga za brigu, vec samo za ljubavnu harmoniju koja je pred vama. Predivni trenuci vam predstoje.

ZA SLOBODNE RIBE:

Pred vama je pocetak sedmice koja nece donijeti ocekivanu srecu. Razocarenje koje ce pratiti ovaj dan necete tako lako moci zaboraviti. Jedna osoba ce danas da vam slomi srce, mada ste vi imali tako velika ocekivanja.

 

 

 

Stranice: 1 2 3