Rak u LJUBAVNOJ SRECI, Blizanci PATE za BIVSOM LJUBAVI, a ovaj zodijak  saznaje da NIJE ISKRENO VOLJEN!

Rak u LJUBAVNOJ SRECI, Blizanci PATE za BIVSOM LJUBAVI, a ovaj zodijak saznaje da NIJE ISKRENO VOLJEN!

9. siječnja 2022. 0 By Maja

RAK

Ljubavna sreca koja je pred vama mnogo ce vam znaciti. Sa voljenom osobom ste prosli mnoge uspone i padove, ali za svoju ljubav ste uvijek znali da se borite. U narednom periodu samo vam je velika sreca sudjena jer vi cete sa voljenom osobom samo da uzivate.

Pred vama su predivna desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti kakvoj ste se i nadali. Imali ste velike planove sa svojim partnerom i te planove cete uspjeti ostvariti. Pred vama je sreca koju ste vi iskreno zasluzili. Voljena osoba cini sve za vasu srecu ali i sami ste mnogo ucinili kako bi ta sreca bila na vasoj strani.

 

VAGA

Vi ste zodijak kojem je ljubav sve u zivotu, jer ljubav je bila i ostala vasa zivotna vodilja. Mnogo cinite kako bi u vasoj vezi vladala samo sreca jer niste neko ko je sklon nesuglasicama sa osobom koju volite. Sve sto je u vasoj moci cinite kako bi bili sretni, ali uskoro saznajete istinu koja ce vam slomiti srce. Vas partner ce vam priznati istinu koja ce vam slomiti srce. Pred vama je saznanje da niste iskreno voljeni jer vas partner nije uvijek bio iskren prema vama.

U njegovom zivotu postoji osoba koju on iskreno voli, ali to vam nikada nije priznao. Uskoro cete saznati istinu koja ce sve da promjeni jer vasa ljubav je uvijek bila samo iskrena.

Nazalost ljubav osobe koju vi volite najvise nije iskrena i sa tom cinjenicom cete morati da se pomirite. Velike promjene vas ocekuju koje ce vam jako tesko pasti ali vi ste jaka osoba koja nece dozvoliti da tuga vlada njenim zivotom.  Pred vama su desavanja koja mijenjaju sve.

Stranice: 1 2