U danu pred nama OVAJ znak ce moci da kaze da mu se OSTVARILA NAJVECA ZELJA!

U danu pred nama OVAJ znak ce moci da kaze da mu se OSTVARILA NAJVECA ZELJA!

11. siječnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Pred velikim ste izborom,  izbor je vas. Moracete se srediti i pokazati sta je vas izbor. Jedna osoba se nada da ce bas to, ona da bude. Iznenadite je i budite  neko ko ce se poceti boriti za  nju, neka se oseti i vrednom paznje i ponosnom zbog toga.

 

SKORPIJA:

Ako ste ubedjeni da ce sve ici glatko, varate se. Neko ce vas izbaciti iz takta, a da necete znati odgovoriti. Nesto ce krenuti kako ne valja, i to ce vas  pokolebati.  Jedna osoba ce samo da iskoristi vasu slabost.

 

STRELAC:

Vi ste jako umorni od svega, ali se  necete radovati. Neke nepredvidjene stvari ce vas  pokolebati. Suzbice vasu radost i vasa htenja,  vase ce nade pasti u vodu. Vreme je za razmisljanje, sa vreme sa samim sobom.

 

JARAC:

Sebe cete  jako opteretiti i bicete  preumorni. Vreme je da se malo opustite i da dobro razmislite sta dalje.Vasa je sreca da ste  od onih koji ce se moci dobro presabrati.Za razliku od drugih, imacete vreme ad razmislite sta dalje.

 

VODOLIJA:

Imacete vreme  koje ce vas staviti na ispit. Partner ce vas razumeti da vam je tesko doneti odluku.Od vas se ocekuje da samo poslusate svoje srce. A vi cete ipak prevagnuti u korist ljubavi, sto ce partnera da iznenadi.

 

RIBE:

Lomili ste se, dvoumili i kolebali i danas stavljate tacku. Bice to nesto sto cete  sami i bez icijeg uticaja da odlucite, i da odnesete sud.Vasa  ljubav ce se  ipak izboriti da oprosti ono sto je bilo, i ono sto ce se desavati ovog dana. Pocinjete ljubav od pocetka, krecete od nule.

Stranice: 1 2