Ovan upoznaje VELIKU LJUBAV, Vaga VOLI POGRESNU OSOBU, a ovaj znak ce MORATI  da se SUOCI sa VELIKOM TUGOM!

Ovan upoznaje VELIKU LJUBAV, Vaga VOLI POGRESNU OSOBU, a ovaj znak ce MORATI da se SUOCI sa VELIKOM TUGOM!

15. siječnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Zaljubljeni ste i niko vam ne moze reci da ste zaljubljeni u pogresnu osobu. Vi volite iskreno i cijelim srcem, ali u zadnje vrijeme i sami primjetite promjene koje vam se nikako ne dopadaju. Uprkos svemu vi volite ludo i ne primjecujete da su neke osobe u pravu kada vam kazu da to nije pravi partner za vas.

Nazalost uskoro cete se i sami morati u to uvjeriti jer pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce.

Vi cete saznati da vas partner nije kao prije, jer je zaljubljen u drugu  osobu. To ce vam slomiti srce, ali i dati snagu da napokon kazete da je kraj. Do sada ste se tjesili da je to velika ljubav, ali ta ljubav ce vas samo velike boli kostati. Vrijeme je da pocnete gledati na desavanja onakva kakva su , uprkos svoj zaljubljenosti morate da budete relani.

 

BLIZANCI

Vi ste zodijak velikoh srca, ali ljubavna sreca nije ta koja vam je mnogo naklonjena. Vi ste neko ko je uvijek pokusavao da spasi vezu koja i nije bas najsretnija. Ali vi ludo volite svog partnera i niko vam ne moze reci da tu nesto nije u redu.

Kao da mislite da je to savrsena osoba za vas, mada u podsvijesti znate da to nije tako.

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo veliku tugu jer vi cete saznati da niste iskreno voljeni. Vas partner ce vam priznati sve , a to je da vas ne voli iskreno i da je njeogva ljubav bila lazna.

 

Stranice: 1 2