ZADNJA TRI DANA JANUARA: Jednima donose RADOST, Drugima  RAZOCARENJA…

ZADNJA TRI DANA JANUARA: Jednima donose RADOST, Drugima RAZOCARENJA…

28. siječnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Zadnja tri dana ovog  meseca, bice za vas tri njlepsa dana.  Sledi vam neocekivana radost koja ce vasa srca da veseli.   Pred vama je ispunjenje vasih snova. I ovim desavanjima ce se  ovaj mesec zavrsiti kako je najbolje  moguce.

 

SKORPIJA:

Niste se resili  sta zelite u potpounosti, ali cete morati znati.Partner vas stavlja pred svrsen cin, i vreme je da se odlucite. Vasa  ljubav ce biti  na prvom mestu, a partner ce to znati da ceni. Zato se radujte da ce sve biti kako valja.

 

STRELAC:

Ovaj mesec ispracate bs kao sto se i niste nadali. Bice to tri lepa i ljubavlju ispunjeni dani. Radost vasih desavanja i vase ljubavi ce biti nesto najlepse  ovih dana. Vas prvi mesec u godini se zavrsava kako je najbolje.

 

JARAC:

Niste se najbolje snasli a vasa ljubav vas je ponela.Vi ste mnogo zavedeni i prosto ste poneti plimom  svojih osecanja. Neko vam se udvara i vreme  je da prihvatite  tu ljubav.  Samo se nosite sa  svojim osecanjima  i  uzivajte !

 

VODOLIJA:

Ova tri dana ce biti jako lepa za vas, i spremite se da uzivate.Partner vam sprema lepo iznenadjenje, i to ce biti nesto  posebno za vas. Budite  ubedjeni u svoje  osecaje, i tako cete se osecati ispunjenim.

 

RIBE:

Zaljubljeni ste i to je jedino bitno, pa se  vise i ne borite nizasto vise.Dovoljno vam je ono sto je i vise vam ne treba. Vi ste jako srecni i radujete se zbog svega. Tako ce za vas ovaj mesec da se zavrsi kao najlepsi san!

Stranice: 1 2