BICE ovo vreme  NAJVECIH PROMENA i PRAVIH LJUBAVI a nekome i BOLNIH RASKIDA!

BICE ovo vreme NAJVECIH PROMENA i PRAVIH LJUBAVI a nekome i BOLNIH RASKIDA!

2. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Nikako da se saberete i da svoje emocije dovedete u red. Raskid je neminovan i  to je i najbolje moguce resenje , za tako losu vezu. Mada je jako bolan, za vasu napacenu dusu ce delovati kao lek. Takvo resenje ce vas povesti ka ozdravljenju!

 

SKORPIJA:

Imate sijaset zelja a ne idete za njima, nego ih drzite razbacane.Sada je vreme da  ih sakupite i da nadjete prioritete medju njima.  Naucite da odvajate bitne od nebitnih stvari, i da se tako i ponasate.Ako je neko, ili je nesto  vazno vasem srcu, cinite sve za njega, a ne protiv njega.

 

STRELAC:

Vasa ce radost da cveta   u narednim danima jer ce doci do vaseg zaljubljivanja. Bice to jedna luda ljubav koja ce vas poneti kao talas.Niste svesni da ce vas vuci u duboke virove ljubavi. I vase srce ce kucati za jedno bice.

 

JARAC:

Necete se radovati, onoliko koliko ste ocekivali da hocete.Od vas se ocekuje da budete  zadovoljni, ali partner vam nece ukazati dovoljnu paznju.  Njegova osecanja ce biti minimalna a paznja  nedovoljna, da se osecate lepo.Bice da vas je poneo zanos, a ne cista ljubav!

 

VODOLIJA:

Nikako se necete radovati  onako kako zelite, ali ce vam jedna osoba da popravi raspolozenje. U njenim ocima, vi cete postati njen heroj, njena ljubav i njena volja za zivotom.Kao da cete joj vratiti veru u zivot, postacete joj sve. I vasa ce radost postati velika kao planina.

 

RIBE:

Od vas se ocekuje da razmislite o svojoj vezi , i onome gde vas ona vodi. Vreme je da se osecate i srecno i zadovoljno, a vi to niste ni blizu.Moracete da ispitate partnerova osecanja.I tokom meseca da resite sta cete dalje.

Stranice: 1 2