Nekome LUDA SRECA, nekome  VELIKI BOL, a nekome TAJNA koja ce izaci na videlo i NAPRAVITI HAOS!

Nekome LUDA SRECA, nekome VELIKI BOL, a nekome TAJNA koja ce izaci na videlo i NAPRAVITI HAOS!

5. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Ne osecate da bi to moglo, ali vas karte upozoravaju na nemoguce. Nesto jako lepo i istovremeno ludo, ceka vas narednih dana. Od vas se ceka da se prepustite  lepim  stvarima i da uzivate.Konacno se i vama desava luda sreca, i nemoguce postaje moguce.

 

SKORPIJA:

Bar kako karte govore, otvaraju vam veliko iznenadjenje.  Vec ste zaboravili kako izgleda iznenadna sreca, ali ce vas snaci. Verujte da vam sledi jedan lep susret koji mnogo obecava. Bicete poneseni  kao nekad, i oseticete da mozete poleteti.

 

STRELAC:

Vas kao da karte obozavaju, jer vam otvaraju novac. Da li ce to biti vas zarada, neka zaboravljena pozajmica ili nesto drugo?Uglavnom cete ga imati  i nece vam  faliti,a izvor je nebitan.  Karte vam savetuju da pokazete interesovanje za jednu osobu koja vas gleda.

 

JARAC:

Za vas slede dani lude srece jer cete nekome zapasti za oko.Bice to neko ko ce vam sve da cini na volju. Bice spreman da vam  skida zvezde sa neba, a vi koristite priliku da pokazete svoju srecu. I kako karte nalazu, da budetezahvalni za sve i da uzvracate istom merom.

 

VODOLIJA:

Narednih dana karte vam  okrecu  kolo srece i bicete prezadovoljni. Vreme je za malo radosti i  za neke  nove stvari u vasem sivom zivotu.Sada cete se uveriti da sreca,  kao i tuga , svakome dodje, pre ili kasnije. Vi ste cekali predugo, i sada je vreme za uzivanja i radost.

 

RIBE:

Ciganske karte vas upoozoravaju na brodolom, a vi zelite mIrnu luku. Uprkos svojim zeljama, sve ce krenuti nizbrdo. Doci ce do rasprava, pa ce  prerasti u brodolom.  Karte govore da nema spasa, kada brod tone, pustite da i potone!

Stranice: 1 2