Ovaj VIKEND moze da bude CAROBNA PROMJENA u  zivotu jednog zodijaka, ali drugom slijedi NAJVECA BOL u ZIVOTU!

Ovaj VIKEND moze da bude CAROBNA PROMJENA u zivotu jednog zodijaka, ali drugom slijedi NAJVECA BOL u ZIVOTU!

10. veljače 2022. 0 By Maja

VAGA

Ovog vikenda vas ocekuju velike obaveze koje vam se nikako nece dopasti. Pred vama su desavanja koja ce vam poremetiti planove koje ste imali. Nece vam biti lako ali vi cete biti uporni da sve rijesite u svoju korist.

 

SKORPIJA

Vi cete imati priliku da se udaljite od svih problema. Pred vama je vikend kojeg cete provesti u miru sa vama dragim ljudima. Vrijeme je da se udaljite od svakog stresa jer pred vama su desavanja koja ce vam dobro doci da se oporavite od problema koje ste imali u zadnje vrijeme.

 

STRIJELAC

Vi cete biti zadovoljni i sretni jer pred vama je vikend kojeg cete provesti u miru i harmoniji koja vam je i potrebna. Bicete zadovoljni sa desavanjima koja su pred vama jer nista vase dobro raspolozenje nece moci narusiti.

 

JARAC

Pred vama su manje nesuglasice sa voljenom osobom, ali vi necete dozvoliti da bilo sta kvari vase planove. Pred vama je velika sreca jer cete biti odlucni da ovaj vikend provedete u miru jer vama je stresa svakako previse.

 

VODOLIJA

Ocekuje vas predivan vikend pun iznenadjenja jer voljena osoba pravi jedan potez koji ce vas mnogo usreciti. Vi cete biti zadovoljni jer sve s odvija onako kako ste vi to zeljeli. Sreca vam je itekako naklonjena u danima koji su pred vama.

 

RIBA

Vi cete imati veliku srecu kada je novac u pitanju. Pred vama su desavanja koja samo dobru slute jer vi cete dobiti jedan novcani dobitak koji ce vam stici u pravi cas. Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

Stranice: 1 2