Nekima ce ovaj vikend doneti NESLUCENU SRECU!

Nekima ce ovaj vikend doneti NESLUCENU SRECU!

24. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA

Osecaj vas ne vara, a osecate da vam srce kuca ubrzano.  Nije to tek onako, niti  non stop. Desava se samo kada vam se nadje u blizini jedna vodolija. Ona na vas deluje kao trepet, a to vec znaci da se zaljubljujete.

 

SKORPIJA

Osecate veliku nelagodu u blizini jednog lava.  Vi ste sa njim zavrsili sve svoje price, a on vas  i dalje prati. Ako je deo vase proslosti, zelite i da ostane. Zato cete mu i ovog vikenda srusiti sve nade koje gaji prema vama  u vezi sa pomirenjem.

 

STRELAC

Posmatra vas jedan jarac, a vec ste videli da se  neko drugi zaljubio u njega. Zato ne biste da stajete na put tudjoj sreci.  Necete mu dati ni povoda, pa ce vase ignorisanje da ga udalji. Ali ce na vasu srecu da vam priblizi jednu vodoliju.

 

JARAC

Mada ste zagledani u strelca, verujte da ce vas hladno ignorisati. Zato je bolje da se okrenete nekom,e ko vas voli, a to je jedn lepi rak. Zapeli ste mu za oko odavno i ceka da vas ponesu osecanja. Sledi vam sreca kakvu i ne slutite.

 

VODOLIJA

Verujte da cete uzivati sa jednom vagom, onako nenadano. Ispunice vam srce milinom, kojoj se niste nadali, i bice to nesto najbolje.  Neocekivani susreti i ljubav na koju niste racunali, bice dovoljan razlog da se radujete.

 

RIBE

Vase  srce zna da se ponasa u skladu sa mogucnostima, pa ce i sada. Neko ceka da mu odate priznanje i vreme je za vasu odluku. Izjasnite se, pokazite da imate srce i da ono zna da voli. Neka  se osecanja citaju sa lica, bez reci i dela.

Stranice: 1 2