Do kraja meseca-Rak i Blizanci boluju, Vodolija i Vaga u ljubavi, kao idealna kombinacija…

Do kraja meseca-Rak i Blizanci boluju, Vodolija i Vaga u ljubavi, kao idealna kombinacija…

28. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA

Sledi vam susret sa jednom vodolijom i ne slutite cemu vas vodi. Odmah cete stupiti u vezu, jer ce vam srca reci da ste jedno za drugo. Jos niste svesni ljubavi koja se radja, da ce trajati dugo. I da ste sreli svoju srodnu dusu, koju ste dugo trazili.

 

SKORPIJA

Trudite se na razne nacine da dobijete na vremenu kako biste resili nesporazum. Imali ste ga sa nekim do koga vam je stalo, i nikako da  uspete da izgladite ono izgovoreno.  On je suvise tvrdoglav, a vi brzi na jeziku, mada ste sazaljivi.Ne vredi  zaliti kad izgovorite!

 

STRELAC

Nadate se jednoj ribi, a ona vas ignorise. Zakleli ste se sebi, da cete do kraja meseca  da joj se priblizite.Dakle, dva tri dana imate da ispunite obecanje i da omeksate necije srce. I zaista cete i uspeti.Ona sto vas odbijala od svojih pogleda, gledace vas sa milinom.

 

JARAC

Neko vas voli a vi ste tako stidljivi i povuceni.Od vas se ocekuje ad pokazete da niste ravnodusni onome ko vam salje signale. Osmehnite se bar, ili uputite pogled. Cim ga ohrabrite, on ce vam prici, i izneti sve ono sto nosi u srcu.

 

VODOLIJA

To da ste idealna emotivn kombinacija  sa jednom vagom, tek cete znati. Vasa veza je tako lepa, a vas dvoje se tako lepo slazete u svemu i dopunjavate. Nista lepse nego da partner partnera u svemu podrzava. A vas dvoje cete ovih dana svima pokazati svoju ljubav.

 

RIBE

Radujte se danima koji slede jer ce doneti lepe promene. Nece to nbiti samo na poslovnom, nego i na emotivnom planu.Vreme je za radovanja i za vase  nove korake.  U svakom slucaju, slede prelepi dani, i sve sto sledi bice u vasu korist.

 

Stranice: 1 2