Ova godina ce biti  BESKRAJNO LIJEPA i NJEZNA  na polju LJUBAVI  ako ste rodjeni u ova dva zodijaka!

Ova godina ce biti BESKRAJNO LIJEPA i NJEZNA na polju LJUBAVI ako ste rodjeni u ova dva zodijaka!

30. ožujka 2022. 0 By Maja

VAGA

ZA VAGE KOJE SU U VEZI:

U toku mjeseci koji su pred nama dolazice sve vise do nesuglasica sa voljenom osobom. Nece vam biti lako, ali vi cete na kraju donijeti odluku da je raskid mozda najbolje rijesenje. Vi cete se morati pomiriti sa tim da je vasoj ljubavi dosao kraj.

 

ZA SLOBODNE VAGE:

U mjesecima koji u pred vama necete imati mnogo srece u ljubavi. Razlog tome je sto vase srce jos uvijek kuca za bivsu ljubav, ali vas bivsi partner je odavno krenuo dalje sa svojim zivotom.

 

SKORPIJA

ZA SKORPIJE U VEZI:

Pred vama je predivna godina u kojoj cete sa voljenom osobom samo uzivati. Vi cete biti sretni, a to je ono najbitnije. Necete imati razloga za brigu jer pred vama su samo sretna desavanja koja ce vam znaciti mnogo.

ZA SLOBODNE SKORPIJE:

Poklonili ste svoje srce pogresnoj osobi tako da se i ove godine nece mnogo promjeniti. Ne mozete da volite nekoga drugog, a sa tom osobom samo vas tuga ocekuje. Krenite dalje sa svojim zivotom.

STRIJELAC

ZA STRIJELCE U VEZI:

Pred vama su desavanja koja ce vam biti od velikog znacaja jer pred vama su ostvarenja velikih snova. Vi cete sa voljenom osobom postici sto ste zeljeli, jer velika sreca vas prati u mjesecima koji su pred vama. Sve ce biti onako kako ste to i zamisljali.

 

JARAC

ZA JARCE U VEZI:

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo srecu jer vi cete sa voljenom osobom samo sretni biti. Dovoljno ste problema imali, vrijeme je da budete samo  sretni. U ovoj godini mnogo toga ce da se promjeni u vasu korist.

ZA SLOBODNE JARCE:

Vi cete imati veliku srecu jer cete u mjesecu martu upoznati jednu predivnu osobu. Ono sto ce izgledati kao prijateljstvo, s vremenom ce postati velika ljubav.

 

VODOLIJA

ZA VODOLIJE U VEZI:

Vi cete biti sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer sa voljenom osobom ostvarujete velike snove. Od putovanja do velikih uspjeha sve je to pred vama i jos vise. Bicete samo sretni i nista tu srecu nece moci da narusi.

ZA SLOBODNE VODOLIJE:

Vi cete biti sretni jer cete se pomiriti sa vasom bivsom ljubavi. Nadali ste se tom pomirenju jer volite svog bivseg partnera i preko te ljubavi ne mozete da predjete.

 

RIBA

ZA RIBE KOJE SU U VEZI:

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer pred vama je velika sreca koja ce vam samo od velike koristi biti. Dugo se nadate da ce u vasoj vezi sve da krene na bolje, na bolje ce u mjesecima koji su pred vama sve da vam krene.

ZA SLOBODNE RIBE:

Desavanja koja su pred vama nece vam se dopasti jer prava ljubav vama ove godine prosto nije sudjena.

 

 

Stranice: 1 2