PETAK, prvi april, jednom znaku donosi RADOST, jer ce u svoj zivot  VRATITI BIVSU LJUBAV!

PETAK, prvi april, jednom znaku donosi RADOST, jer ce u svoj zivot VRATITI BIVSU LJUBAV!

31. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA

Ne dajte da vas razum prevagne, u odnosu na zelje srce. Ne bar danas, jer ovo moze biti vas dan. On ce vam doneti radost i vasu bivsu ljubav, u zivot ponovo.Danas je vazno poslusati srce i bicete najsrecniji zodijak.

 

SKORPIJA

Od vas se ocekuje da pokazete da ste srecni, a ne da niste sigurni. Tako ce vas partner oceniti bar da ste srecni kad ste sa njim. Da ima rasprava i nedoumica medju vama, ima. Ali to nista ne menja stvari, ako zelite, mozete ih srediti.

 

STRELAC

Cilj vam je blizina jednog jarca, a jedina zelja  i njegova ljubav. Zato cinite sve sto mozete, pa cak i vise. Sve je do vase upornosti i vase ljubavi koju morate pokazivati stalno. Tako ce popustiti njegova stidljivost, ali i strah, da ga samo zelite zavesti.

 

JARAC

Osecate da jedan strelac cini sve da vas  osvoji, ali se plasite.Rado biste mu uputili neki signal, ali se stidite. Mozda je vreme da pokazete da ste svesni  njegove ljubavi jer vas prati kao senka.  Ovog dana cete popustiti.

 

VODOLIJA

Postajete i vise nemate snage da se borite sa partnerom. Resio je da sve bude po njegovom i kako on zeli. Vase srce ce kucati zarom ljubavi ali ne i radoscu zbog svega.Da biste bili srecni, partner bi morao da tolerise vase zelje.

 

RIBE

Znate da razumete svakoga, ali morate biti otvoreni. Vase srce je pomalo rezervisano, sve dok ne prepozna prijatelja u nekome.  Tek kasnije mislite o ljubavi, jer vam je vazno naci nekoga sa kime cete se rzumeti u svemu. Danas cete shvatiti da je tanka nit od prijateljstva do ljubavi.

 

Stranice: 1 2