Ponedeljak ce biti DAN za LJUBAV-ovaj znak  ce sresti srodnu dusu, a evo koga ceka  pomirenje!

Ponedeljak ce biti DAN za LJUBAV-ovaj znak ce sresti srodnu dusu, a evo koga ceka pomirenje!

3. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Imali ste voljnu  sansu da se ostvarite u necemu. Od vas se partner ogradio  i nije u stanju da razmislja sta dalje.Vi ste neko ko ce morati da dobro promisli sta cini i sta sledi.I moracete povuci teret za oboje.

 

BIK

Odavno ste posvadjani sa partnerom, i ta veza je iza vas.Niste cak nikako ni pokusavali da se  mirite,niti ste pokazali da to zelite. Terali ste inat, a on vas je i udaljio da ste sada deo proslosti. Danas sledi susret posle mnogo vremena i konacno vase pomirenje.

 

BLIZANCI

Vasa je sreca pa imate za partnera idealnu osobu.Onu koja sve vidi i sve prasta, i u ime ljubavi nosi sav teret vase veze.  I danas ce se desavati nesto ali sada mozda sledi preokret. Ucinite sve da ona uziva, bas onako kako je i zasluzila.

 

RAK

Vasa sreca  odavno ceka na vas, kao i vi na nju. Uvek  vas nekako zaobidje u sirokom luku i srecniji budu svi, osim vas.Vasa emotivna veza  ce uskoro dati rezultate, kako biste se osecali drugacije.  A ovaj  dan cete imati sansu da se opustite, preumorni ste.

 

LAV

Danas je idealan dan za ljubav, pa budite  verni  u osecanjima srca.Vasa ljubav ce  se roditi u momentu i bice usmerena jednom  biku.   I on ce ocekivati da mu se obratite, i onda krecu vase emocije. Vreme je da podjete  u susret jedno drugome.

 

DEVICA

Vasa ljubav ce da krene uzlaznom linijom, i da  se znatno sve popravi. Partner ce uciniti sve  da krenete  uzlaznom linijom. Vasa  ljubav, ako je i trpela do sada, sada ce da procveta. To cete i osetiti oboje, pa ce ovo biti vas najsrecniji dan.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2