U narednih sedam dana, zivoti nekih znakova se menjaju iz korena, konacno ce dobiti nagradu za svoja  dobra dela!

U narednih sedam dana, zivoti nekih znakova se menjaju iz korena, konacno ce dobiti nagradu za svoja dobra dela!

3. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Hvale vas da ste posebni,  uzorni u svemu i nezni, ali opet ne osecate srecu.  Nekako se uvek drziote po strani, kako ne biste povredili druge, a uvek budete povredjeni samo vi.Zato se u narednim danima ocekuje znatne promene na bolje.

 

BIK

Na vama je da se okrenete ozbiljnijim stvarima , i da pokazete da cete se okrenuti sebi. Vreme je da pocnete da delujete za sebe. Do sada ste se oslanjali na druge, a sada budite oslonac samima sebi.Okrenite novi list.

 

BLIZANCI

Zaista cete moci da se oslonite na partnera, jer mada deluje nezno, mnogo je jaci od vas. Samo je takve prirode, i vi ste srecnik sto je sa vama. U problemu ste za koji mislite da je neresiv, ali ne bojte se. Dok ste sa partnerom, radujte se samo sreci, jer ce se sve resiti.

 

RAK

Do sada nersrecni ituzni u dubini duse, pomireni ste sa onim sto zivot nosi. Vreme je za promenu, i da se vase srce  sredi. Ni vasa tuga vas nije sprecavala da cinite dobra dela, pa ce vas narednih dana sudbina  nagraditi srecom.

 

LAV

Delujete prejako i previse ste mocni, bar sto oci vide.Ali ono sto je u vasem srcu, nije bas tako  za pohvalu.Posvadjani sa onim koga volite, zvezde nikako da stanmui na vasu stranu. Vi se zelite miriti, ali vase srce to ne vidi.

 

DEVICA

Neko va gleda, isto kao i vi njega, a vreme je da vam proradi masta. Zelite li da ste blizu jedno drugome i da  skupa docekujete nove dane? Ucinite nesto oboje, oboje se pokrenite napred! Ako tako nastavite bez akcije, neko ce vam drugi preoteti ono sto ste vi zeleli!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2