Ponedeljak ce biti DAN za LJUBAV-ovaj znak  ce sresti srodnu dusu, a evo koga ceka  pomirenje!

Ponedeljak ce biti DAN za LJUBAV-ovaj znak ce sresti srodnu dusu, a evo koga ceka pomirenje!

3. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Imate  puno  pravo da se vas osecaj srece popravi, i da postane jaci. Zato je ovaj dan idealan za ljubav i emocije. Ako zelite da se nesto popravi,  i samo mozete tome doprineti.Svojom ljubavi i svojim teznjama da obomu bude bolje.

 

SKORPIJA

Vasa nervoza prevazilazi sve granice, jer ste brzi na jeziku. Kada vas ponese, ne znate, ili ne mozete, da se kontrolisete.Izgovorite u ljutnji mnogo, pa cak i neke reci kojih u ljutnji niste ni svesni.Ne pitajte se sta je danas partneru, sigurno ste ga uvredili necim.

 

STRELAC

Zelite nekoga u svojoj blizini, i on vas je  vec procitao kao otvorenu knjigu.Vase srce kuca  samo za to bice,  i necete odustati dok ga sebi ne priblizite. Ovog dana ste resili da krenete u fazu osvajanja.

 

JARAC

Vasa nezna osecanja su ogromne jacine, jer kad volite,  vi volite srcem, odano i verno. Posto je vasa ljubav cvrsta,  pokazite je onom kome je usmerena. Ta osoba jos uvek misli da je ignorisete. Mozda je prilika danas da joj pokazete  da nije tako.

 

VODOLIJA

Vase srce kuca u zaru ljubavi , ali nece  da pridje prvo, i uvek drzi do ponosa. Mozda niste svesni koliko gresite i da tako stajete na putu sreci. Dozvolite nekome da vam se priblizi, a i vi se priblizite onome ko vam se svidja.

 

RIBE

Pokazite da znate sta vas ceka i da ste svesni svih posledica propale veze. Partner vas je povredio, ali niste mislili da ce to dovesti  do raspada. Konacno osecate da ste pod utiskom  onoga sto se ne moze popraviti. Ili mozda moze, samo ako pokusate?

Stranice: 1 2