U narednih sedam dana, zivoti nekih znakova se menjaju iz korena, konacno ce dobiti nagradu za svoja  dobra dela!

U narednih sedam dana, zivoti nekih znakova se menjaju iz korena, konacno ce dobiti nagradu za svoja dobra dela!

3. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Astro prognoze mogu da vam tacno ukazu na nesto, ali vam samer nece reci nista direktno.Sve je na vama da sami procenite svoje emotivno polje.Mozda je vreme za njegove ocene, a da ovog puta vi morate da ocenite sopstveno stanje.

 

SKORPIJA

Vas cilj nije da zavedete, cilj vam je da budete voljeni i da  znate da volite. Tek kada osetite da ste voljeni, mozete se opustiti. Do tada vas drzi uverenje da jos nije sve kako treba.Niti blizu onako kako vi licno ocekujete.

 

STRELAC

Odredili ste sebi cilj i resili ste da idete za njim. Od vas se ocekuje da slusate svoje srce i da ne posustajete na tom putu. Do sada ste slusali razum i nista nije bilo dobro. Vreme je da menjate stavove, i sledite samo srce.

 

JARAC

Sve dok slusate sta drugi imaju da kazu, vi necete dobiti rec.Ne da je necete ni dobiti, nego je necete moci ni da pokrenete. Vase ce zelje ostati neizgovorene, onako u srcu puste. Astro vas upozorava da stvari uzmete u svoje ruke.

 

VODOLIJA

Vasa ljubav je tako  lepa ali to ce biti samo nagrada zvezda. Do sada ste istrpeli mnogo  i vreme je da se srede  stvari u vasem zivot. Konacno je vreme  da vasa sreca bude ostvarena. I slobodno se mozete radovati,  jer ce vam biti sve lepo.

 

RIBE

Od vase ljubavi Zavisi sve ono sto sledi, pa voi vidite gde ste.   Astro vam zeli da se dobro saberete i pokazete sta vi zelite. Vas partner ce se izjasniti, a vi budite spremni da ga podrzite. Okrenite se sebi, partneru i onome sto zelite.

Stranice: 1 2