Pocela je NOVA SEDMICA, i evo ko ce DO NEDELJE imati NAJVISE SRECE!

Pocela je NOVA SEDMICA, i evo ko ce DO NEDELJE imati NAJVISE SRECE!

4. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vase srce kuca zarom i okrecete se u smeru jedne  skorpija.Mada vam govore da ste losa i nemoguca kombinacija, vi osecate da volite. Nece vas se ticati tudja misljenja, samo ono sto vam je u srcu.  Vazno vam je da je vase srce puno.

 

SKORPIJA

Od vase ljubavi ce zavisiti sve ono sto sledi. Ako ste zadovoljni onim sto vam se desava, ici cete u boljem smeru. Ako su stvari drugacije, mogli biste da se  potrudite.U svakom slucaju vasa emotivna slika moze biti bolja.

 

STRELAC

Jako ste zadovoljni onim sto osecate,  i ponosni na kolicinu svoje ljubavi. Ono cime niste zadovoljni, jeste partnerova ljubav.Niti vam govori da vas voli, niti mozete da primetite njergova osecanja. Stavite ga na ispit!

 

JARAC

Nova sedmica uza neke mozda znaci i nova sreca, a za vas ni blizu. Mozda je vreme da prekinete ono sto nije i ne vodi nicemu. Mada ce vam biti tesko, vreme je ipak za neke nove promene.

 

VODOLIJA

Da ste bili manje ponosni i manje tvrdoglavi, sve bi moglo biti drugacije.Vase srce  sada trpi posledice licnog ponosa. Partner se udaljio od vas i vreme je da se srede  sve vase distance. Na vama je odluka  sta cete dalje i kako.

 

RIBE

Vasa ljubav vas  dovodi u bolje dane i mozda cete imati zelju da potraje. Niste jos sigurni u osecanja ali vas vreme  moze pribliziti partneru.Vasa ljubav je nesto sto se razvija i ako i partner bude pokazao osecanja, bice kao po vasoj zelji.

Stranice: 1 2