Ovog vikenda postoji mogucnost TAJNOG POMIRENJA partnera iz proslosti!

Ovog vikenda postoji mogucnost TAJNOG POMIRENJA partnera iz proslosti!

7. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se opasno zaljubili i niste sigurni sta cete i kako dalje.Niste dali razumu da se zapita br malo, da li cete sta ostvariti time? Volite slepo, a da li ce ta osoba da vam pokaze bar malo paznje. Pokusajte sve,i znacete u startu sve.

BIK

Imali ste razne emotivne vratolomije a ne znate kako ce biti sada. Vas partner nije tako veran kao sto treba biti. Prijatelji vas upozoravaju da dobro sagledate neke stvari, a vi ste neozbiljni.Verujte da oni nesto znaju sto vi ne znate!

 

BLIZANCI

Vasa sreca je tako cvrsta i lepa, i vi se ne plasite. Partner vas obozava, a i vi njega takodje. Pred vama je jedan lep vikend, pun lepih stvari i prijatnih iznenadjenja. Sledi jedno lepo okupljanje vaseg drustva, bicete pozvani.

 

RAK

Previse ste bili tuzni, da biste se sada znali radovati sreci.  Neko vas je puno povredio i vreme je da se srede vase emocije. Mozda je ovaj vikend pravo vreme da se  sredite i pocnete uzivati u danima pred sobom. Iznenada sledi susret sa bivsim i tajno pomirenje.

 

LAV

Veza u kojoj ste bili do skoro, vec je sada deo proslosti. Hteli ste pomirenje, ali tako je ispalo, da ste shvatili da je kraj konacan.Od vas se ceka da se okrenete novom zivotu, i novim ljubavim. A ovih dana mozda i nadjete jednu novu.

 

DEVICA

Pretesko vam je i sada je red da se udruzite sa onima ostavljenim. Pretrpeli ste poraz jedne ljubavi a to ne znaci da necete naci drugu.Mozd ce ovog vikenda da vam se desi jedan susret i bude kao lek za vase srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2