Ovog vikenda postoji mogucnost TAJNOG POMIRENJA partnera iz proslosti!

Ovog vikenda postoji mogucnost TAJNOG POMIRENJA partnera iz proslosti!

7. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Idete na sve strane i ponasate se kao  da niste svoji.  Partner vas opominje da ne znate sta cete, a kolege da ste zbunjeni i odsutni. Ovog vikenda se dobro naspavajte i pokusajte u tisini videti ko gresi. Vi ili oni?

 

SKORPIJA

Zasto se razmecete recima, i samo i uvek recima, a koracima ne?To se potaju mnogi oko vas, a samo jedno bice zna pravu istinu o vama. Sgurno delujete mocni i uobrazeno, ali ste slabi u srcu, u dusi.Povredjeni ste, pa samo skrivate svoju tugu.

 

STRELAC

Uvek ste hteli sve najbolje za sebe, pa i one najlepse da se u vas zaljube.Sad vidite da nije sve u lepoti, nego u vasem  srcu i dusi. Uvidecete ovih dana, da je jedna  osoba pravo blago koje cete otkriti ovih dana.

 

JARAC

Vasa neznost vas je dovela do tooga da ste ostali na kraj srca svima. Niste lukavi, ne znate se nametati, a to danas prolazi. Ipak  ce neko ovih dana da vas osvoji, bas kao i vi njega. I bice vas oboje briga ko vas voli, a ko ne!

 

VODOLIJA

Odlucni ste da trajete i da istajete do kraja.Vasa ljubav ce vas voditi novim koracima, i vreme je da se opredelite za nove korake. Ovih dana cete izneti predlog koji ce partner docekati sa odobravanjem.

 

RIBE

Vase srce kuca za jednu vagu a ona se jos dvoumi. Pokazite da ste voljni da se ostvarite u vezi na najbolji moguci nacin. Pokazite da znate  kuda vodite i kuda ide vas zivot, i vasa veza. Oboje se vodite novim danima!

 

 

Stranice: 1 2