PETAK pred nama, bice savrsen kraj jedne radne sedmice ako ste rodjeni u ova dva znaka!

PETAK pred nama, bice savrsen kraj jedne radne sedmice ako ste rodjeni u ova dva znaka!

7. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da pokazete odredjen stav prema partneru.Moracete da znate kako da razdvojite  emotvno polje od svog radnog polja. Ne smete sebi dozvoliti da budete deo zamrsene situacije.

 

BIK

Kod vas se tacno zna sta necete a sta hocete, i to je tako.Ma sta vam pricali drugi, vi ne date da bude drugacije. Odmah se bunite i u startu pokazujete svoju granicu. A preko nje, ne date ni svome partneru.

 

BLIZANCI

Ljubav je vasa emotivna strana na kojoj stojite vrlo lose. Na radnom polju uvek ste snalazljiviji i uvek ostvarujete vise. Vec je vreme da se  pozabavite novim stvarima i nadjete neku ravnotezu. Bolje je da ste solidni na oba, nego da vam je jedno dobro, a drugo polje ocajno.

 

RAK

Vase price se smatraju za ono nesto neopravdano, a samo vi znate da imate razloga. Do sada ste trpeli ono sto niste morali trpeti. Zato ce vas partner danas morati da saslusa bas danas, ili cete resiti ono sto morate, definitivno stop vasoj vezi.

 

LAV

Za vas ce ovo boiti uvertira za lep i prijatan vikend odmor. Radili ste mnogo tesko, a vredno i predano, i vreme je da se rese vase obaveze.Vasi prvi sati za vas predah, bice ispunjeni  lepim stvarima. A popodne ce jedan lik da ucini da ovaj dan bude jos lepsi.

 

DEVICA

Spremni ste na sve, i na hvale i na optuzbe i prigovore. Verujete da ce vas izbeci hvale na sve strane, a znate da ste ih zaradili. Ali da vas nece izbeci optuzbe partnera da ste ga zapostavili, to se mozete kladiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2