PETAK pred nama, bice savrsen kraj jedne radne sedmice ako ste rodjeni u ova dva znaka!

PETAK pred nama, bice savrsen kraj jedne radne sedmice ako ste rodjeni u ova dva znaka!

7. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vi niste svesni sta da ucinite a da se poprave neke problematicne stvari u vasem zivotu.Smatrate se  da nista lose necete , niti ste lose cinili. Idete svojim pravcem i za svojom mukom.Ipak ce vas naci  oni dokoni, koji nemaju svoj pravac.

 

SKORPIJA

Za vas je ovo idelan kraj jedne radne sedmice i zato se radujete.Svoju radost necete kriti pred drugima. Ipak, vasa radost ce biti veca, kad ovaj dan ispratite sa svojim partnerom.Nesto sto ce vam reci krajem dana, ucinice od vas komletnog srecnog zodijaka.

 

STRELAC

Niste voljni da se okrecete dalje od svojih osecanja, ali cete morati.Mracete ih potisnuti dublje, jer vas partner  ce naci nekoga. Bice da je slucajan flert, a samo vi  znate da je to nacin da se opravda.Moze izgubiti na obe strane, a vi ste svakako gubitnik.

 

JARAC

Srce vam kuca za jednu ribu i nikako  da je  upozorite, da ste se zaljubili. Ovog dana imate sansu, pa vidite sta vam je ciniti. Ako je ne iskoristite, nece vam se dugo pruziti. Vasa je sreca da ste nenametljivi, pa ce ona sama da prepozna vase emocije.

 

VODOLIJA

Radujte se da ce vas  vasa  voljena osoba zeleti vise nego iko do sada. Ona vas voli odavno i samo sa vama zeli buduce dane. Ako vam je palo na pamet, ili niste razmisljali, danas je vreme da znate sta zelite. Imate sansu da se radujete i pokazete svoja osecanja.

 

RIBE

Odavno se borite da budete savesni i na poslu, i da posao ne trpi.Jedan jarac vam se divi za to, i to vas je i privuklo njemu.  Imate sansu danas  da mu pokazete osecanja, jer  cete se naci u istom  drustvu.I ljubav ce poceti ovoga dana.

 

Stranice: 1 2