Dani do 15.aprila, nekome donose novu ljubav a nekome veliko razocarenje!

Dani do 15.aprila, nekome donose novu ljubav a nekome veliko razocarenje!

11. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa emocija ce vas povesti vrlo iznenada i sasvim neocekivano. Vodice vas ka jednom raku, a da smatrate da ce taj put biti tezak i nikako lak. Ipak se necete buniti, niti predavati, ali  necete odustajati. Srce vas vuce ka njemu.

 

BIK

Odusevljeni ste svojim  osecanjem koje vas je povuklo , i radovacete  se sto je tako. Jedan lepi jarac vam je iznamamio svaki osmeh i sve reci obozavanja.Ako je verovati njemu, vi se necete buniti, niti cete biti sumnjicavi, sta on oseca.

 

BLIZANCI

Imate jos para dana  u kojima cete morati doci do resenja svoje zamrsene situacije. Nikako da nadjete cilj, ni pravac koji vas vodi  kako bi se popravile neke stvari. Od vas se ceka da budete uporni i da znate svoje prioritete.

 

RAK

Vas dokaz vernosti jednom partneru mora da bude vasa nesebicna ljubav.Nista drugo vas ne moze snaci, ako ne uspete da se sami izborite. Vi volite srcem, ali se vas partner nikako ne zna pokazati kao covek koji voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vi ste radosni  sto vas ponela ljubav koja ce dokazati da ste odredjeni da volite. Vase ime je upisano u necije srce, ali vi i ne slutite tu ljubav.Bice to lepa i iznenadna ljubav koja ce vas obradovati i pisati crvenom olovkom u knjigu srecnika.

 

DEVICA

Na pomolu je nova ljubav kojoj se ne nadate, ali ce vas  poneti iznenada. Bicete kao na oblacima srece, i necete se ni ogranicavati. Vasa ljubav ce biti nemerljiva, pa ce i vas novi partner da se raduje kao nikada pre.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2