Dani do 15.aprila, nekome donose novu ljubav a nekome veliko razocarenje!

Dani do 15.aprila, nekome donose novu ljubav a nekome veliko razocarenje!

11. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vase brojne obaveze su velike i odnose vam mnogo vremena. Niste ni svesni sta se  desava, niti kako da sve postignete.Moracete se radovati sto ste toliko snazni i sto se trudite da ne zaostajete.Za trud vam sledi  lepa novcana nagrada, kao povisica.

 

SKORPIJA

Dilema u kojoj ste  nece se resiti sama od sebe, nego se mora resiti vasom voljom. Razmislite sta vam je ciniti i sta vam  daje najbolje resenje, ali ne trenutno, nego trajno.Cekali ste da vam partner bude od pomoci, ali necete se moci pouzdati u to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Od vas se ceka da partneru pokazete  da ste spremni da mu budete podrska.  Samo tako cete se moci radovati i biti   jedno drugome podrska. Od vas se ceka da prevladate sve strahove i prebrodite sve prepreke.

 

JARAC

Vasa mirna dusa  kuca za jednu osobu i bez bojazni da cete se  snaci. Spremni ste da sa njom podelite  i dobro i zlo. Kao da ste dve srodne duse, koje su se srele slucajno i nasle na putu do srece.I ovih dana cete poceti da delite svoju srecu  celoj okolini.

 

VODOLIJA

Niste ni svesni da vas ceka veliko razocarenje, bas u danima kada se nadate nekim lepsim stvarima. Mozda je vreme da pokazete da znate da se snadjete, pa cak i kada krenu losa desavanja. Na vama je da se izborite sa tugom, kako biste imali sansu da se radujete.

 

RIBE

Nemate svoje odredjene stavove i ne znate da se suprostavite. Vise se radujete  da pomazete drugima, trudeci se da razumete svakoga. To sto vam srce pati od ljubavi koja nije ostvarena, ostavljte po strani. Da li vas  boli vas bol, ko ce vas da razume?

 

Stranice: 1 2