SUTRA: Zao nam je,ali ovog  utorka ce doci do raskida jedne divne veze!

SUTRA: Zao nam je,ali ovog utorka ce doci do raskida jedne divne veze!

11. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vasa je ljubav  pod znakom pitanja i vreme je da se odlucite.  Zato cete se ovog dana potruditi da je i ostvarite. Vase ce odluke da postanu stvarnost, i da pokazu da niste pogresili. Zato slede lepe stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Vi nemate mnogo mogucnosti, ali mozete da ih sami ostvarite. Imate velike sanse da menjate mnogo sta u svome zivotu i to i cinite. Zato se radujte da   menjate neke  stvari i da krenete pozitivno. Od vase srece vas ne deli mnogo, ali cete morati sami da prokrcite put!

 

BLIZANCI:

Vasa ce vas tvrdoglavost ubiti i vreme je da se malo povucete nazad.Vreme je da ublazite svoje licne nervoze. Ni vas partner ne moze vise da podnosi kao prije. I ako se ne povucete u ponasanju, i vas partner ce izgubiti volju za vas.

 

RAK:

Od vas se ocekuje da dozvolite da se neko vrati u vas zivot.  Vasa ce zelja da zablista  kada vam se ukaze prilika da budete ponovo skupa.Ovaj dan je vreme  da se vasa bivsa  vrati ponovo u vas zivot. Iz vaseg srca nije izlazila, jos je tu!

 

LAV:

Od vas  se  ocekuje  da pokazete stav i da budete cvrsti i drzite ga se! Partner ce morati da vidi da ste neumoljivi. Ako sada rascistite svoju   emotivnu sliku, ako ne, i necete  nikada! Danas je dan  da budete   jasni i konkretni.

 

DEVICA:

Mozda ce ovo za vas biti iznenadjenje u koje necete verovati. Za vas ce biti najsrecniji dan , upravo zbog neceg o cemu niste ni razmisljali. Smese vam se lepi dani koji ce vas silno radovati. Osmeh na lice ce vam danas da vrati  jedan omiljeni lik, i bicete srecnik dana!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2