SUTRA: Zao nam je,ali ovog  utorka ce doci do raskida jedne divne veze!

SUTRA: Zao nam je,ali ovog utorka ce doci do raskida jedne divne veze!

11. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Vas radost ce vas  poneti ovog  dana, ali cete se  nesto malo i tuziti.Da cete se bas  osecati kako zelite, necete.Ali necete se  zaliti  na ono sto moze da bude  vrlo diskutabilno. Pokusacete da sve drzite pod kontrolom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA:

Vreme pred vama je  vreme ad se ponesete razumno i da budete otvoreni. Ovo ce biti idealan dan da iznesete svoje ciljeve. Vasa je sreca da ste jako radoznali i da zelite sve sto pre! Morate ici korak po korak u svemu!

 

STRELAC:

Umorni ste od nekih koraka a da vam se nisu koji vas vodi ka boljitku. Nije bitno je li prihavcen ili ne, idite za  njime. Vreme je da ispunjvate sto morate, ili da odustanete. Ovog dana ste na pola puta i nemojte odustajati!

 

JARAC:

Vasa ljubav ce vas voditi i dovesti na pravi put. Vasa ce sreca da  bude  ono sto vas nosi, i zelite pokazati da ste  voljni da je svi vide. Pokazite da se necete   udaljavati od partnera koji vas voli, nego mu pokazite da  i vi volite  njega.

 

VODOLIJA:

Od ovih koraka se  vas partner nada da ce osvojiti vase srce. Vreme je da budete verni svome srcu, a ono trazi da potvrde svoja osecanja. Vas partner vas ceka da mu pokazete sta zelite. A vi nadjite proritet u svemu.

 

RIBE:

Od vas se ocekuje da se pokazete kao pravi dzentlenem. Vasa je sreca  sto ste tako  sarmantni  i dobijate sve na lepotu. Vodjena vasom lepotom i vasa ce nova ljubav da se ponese osecanjima.Vreme je da vam sve otkrije.

Stranice: 1 2