Nocas je pomracenje Sunca i Mlad Mesec: Uveri se sta donosi tvome znaku zodijaka!

Nocas je pomracenje Sunca i Mlad Mesec: Uveri se sta donosi tvome znaku zodijaka!

30. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Dok se osecate i nesigurno i nestabilno, i ne pomisljate da se zvezde igraju sa vama. U jednom casu ste veseli, u drugome tuzni, i tako se smenjuju i vase emocije. Da li ste meteoropata ili tek zvezde igraju igru sa vama, kako biste ojacali?!

 

SKORPIJA

U momentu vam se menja raspolozenje, pa ste tmurni i namrsteni zbog svega.Kao da vas uhvati panika, a niste sigurni sta se desava.Vreme je da se razvedrite i da svoje lice obucete osmehom. Nesto ce vas razveseliti!

 

STRELAC

Vas sat ko da otkucava da je cas za vasih pet minuta. Momenat  je da se srede  vasa osecanja, koja ne znate odakle poticu, niti cemu vas vode.Mesec ce vam odrediti put, i stazu kojom biste trebali, a i mogli poci!

 

JARAC

Vase srce vas vuce na jednu, a razum na drugu stranu. Kao da se sve uskomesalo  u vasem srcu i osecanja i zelje.Mozda cete i sami da shvatite nesto od cega ste dugo bezali.Mlad mesec ce  konacno da vas natera da iznesete istinu.

 

VODOLIJA

Vreme je da se rese neka pitanja koja dugo cekaju.To nece biti obicna pitanja, ona svakodnevna.Bice to pitanja srca, koja ce zahtevati brz i tacan odgovor. Odgovor koji cete mozda probati sakriti od drugih, ali od sebe ne!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

RIBE

Od vas se ceka da delujete, jer mlad mesec ce vam dati sansu.Neko vam se jako svidja,  dugo zelite njegovu blizinu ali vam je nedostupan.Eto sanse da vam bude sve ono sto i zelite, ali pokazite  da ste spremni da delujete.

Stranice: 1 2