U sledecoj sedmici: Ovan se  raduje, Vaga zaljubljuje,  Strelac konacno dobija ono sto zeli…

U sledecoj sedmici: Ovan se raduje, Vaga zaljubljuje, Strelac konacno dobija ono sto zeli…

5. svibnja 2022. 0 By Maja

VAGA

U toku naredne sedmice desava se nesto predivno, nesto cemu se niste mogli nadati. Pred vama  je naime susret sa osobom u koju cete se zaljubiti na prvi pogled. Ljubavna sreca je pred vama jer vi cete napokon upoznati svoju srodnu dusu.

 

SKORPIJA

Pred vama su desavanja na poslovnom polju koja vam nece lako pasti. Previse obaveza je pred vama koja ce od vas zahtijevati mnogo. Ali zato sreca na polju ljubavi se ne odmice sa vase strane jer voljena osoba cini sve za vasu srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRIJELAC

Imate velike poslovne planove i od istih nikada  niste odustali. Ali pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti jer vi cete napokon da ostvarite jedan svoj veliki poslovni cilj. Vi cete dobiti sto ste zeljeli jer sreca vam je naklonjena.

 

JARAC

Vama je sreca na poslovnom polju itekako naklonjena, ali na polju ljubavi sa voljenom osobom dolazi do nesuglasica koje ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijet i srecu i nemir. Pokusajte da pronadjete  balans.

 

VODOLIJA

Sreca vas prati kao rijetko do sada jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Vi cete biti u prilici da ostvarite sve sto ste imali u planu. Pred vama je velika sreca koja ce i vas malo iznenaditi.

 

RIBA

Pred vama su novcani dobici koji ce vam stici u pravi cas. Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose. Napokon cete uspjeti da se udaljite od svih problema koji su vas do sada pratili.

Stranice: 1 2