Sreca  ce svima pokucati na vrata, a evo,da li ce svaki znak ostvariti sta zeli!

Sreca ce svima pokucati na vrata, a evo,da li ce svaki znak ostvariti sta zeli!

13. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Osecate se nestabilno  i vreme je da se  ustale vase emocije. Regulisite ih, saberite i postavite na pravo mesto.Samo ako znate sta osecate, rado cete se postarati  za ono sto vam je potrebno.Zasto kriti, ljubav je potrebna svima!

 

SKORPIJA

U novoj ste vezi koja je od starta lepa, ali vas to i plasi. Od vas se ocekuje da budete  oprezni jer svaki vas start, kasnije bude losa procena. Sreca zakuca na vasa vrata, ali vam nije jasno sta se kasnije desi.Zato ne gajite laznu nadu!

 

STRELAC

Vasa ljubav ce trajati tako da vas niko nece  omesti. Bicete i jaki i oprezni i necete dozvoliti da se vasa sreca urusi. Od vas se ceka da pokazete da imate svj cilj i svoje misljenje. Necete slusati druge, nego samo sebe!

 

JARAC

Sreca ce zakucati na vasa vrata, i necete je prokockati. Ne bqar ovoga puta. Vreme je da se raduju vase teznje da cete imati jacinu da savladate sve.Pregurali ste ono sto je bilo, pa valda cete opet, ako se sta ispreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ne znate kuda cete i sta cete od zivota, ali znate da morate odrediti pravac. Nesto vam se vec desilo i vi ste tako obeshrabreni. Kao da ste izgubili zelju da se borite za bilo sta. Gusi vas osecaj da ste puni ocaja!

 

RIBE

Vas osecaj  da tonete, samo je trenutan, a vi se pokazite da ste jaci.Izdignite se iz svoga bola i pokazite da ste  spremni  da se radujete.Vasa krila su vase zelje i moraju ojacati za nove letove. Ako vas je napustila sreca sa jednom, sa drugom osobom cete ispuniti sve zelje!

Stranice: 1 2