Blizimo se kraju meseca maja, i evo kakve promene slede, ko mora da se cuva, a ko ce se radovati!

Blizimo se kraju meseca maja, i evo kakve promene slede, ko mora da se cuva, a ko ce se radovati!

22. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Zelite na jedan kraci put  i vreme je da sami  usmerite. Cekate na pratnju koja se premislja i deluje kao joj se ne ide. Samo idite za zeljom i obavezom,i briga vas!Ako se premislja oko puta, kako ce donosit vece odluke?

 

SKORPIJA

Vase ce srce voleti i vise i jace, i vreme je da to svi vide. Ne krijete ono sto osecate ali biste morali da vodite racuna kome pricate o sreci. Jedan prijatelj se ne raduje vasoj sreci kako vam to  predstavlja. Cuvajte se!

 

STRELAC

Ako ste na putu srece, sledite srce i budite radosni. Ne dajte da vas sprece bilo kakvi razlozi, u tome. Ako ste zadovoljni vi, briga vas sta drugima ne pase. Ni oni vama ne polazu racune, pa nemojte ni vi njima.

 

JARAC

Dugo ste cekali na jednog blizanca i sada ce vam se posreciti. Mada se vi tome ne nadate, vase ce srce biti  i zaljubljeno i radosno. Imate osecanja koja zive i koja su svakim casom bolja.

 

VODOLIJA

Od vas se ocekuje da budete popustljivi, jer necete moci drugacije.  Partner vuce na svoju stranu, a vi na svoju, pa necete moci tako dugo. Ako nastavite tako, vasa veza ce da pukne, jer  inat nece doneti dobro.

 

RIBE

Vi ste stigli do svojih ciljeva i konacno ste stali na noge. Sada je red za emotivno polje i da se  srodite sa svojom drugom polovinom.Da li se ona rodila za vas, da li ona postoji za vas?  Verujte , samo ste se niste sreli sa njom!

 

Stranice: 1 2