Ako ste rodjeni u ovom znaku, znajte da vas danas ceka FATALNA LJUBAV, ili PROSIDBA!

Ako ste rodjeni u ovom znaku, znajte da vas danas ceka FATALNA LJUBAV, ili PROSIDBA!

24. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Samo retki poput vas, zele da svoje tuge drze duboko u sebi.  Smatraju vas mirnom ali srecnom osobom, a samo vi znate da niste srecni. Ne budite tako uvereni, jer sreca putuje do vas! Danas sledi sudbinski susret sa osobom vaseg zivota! A vi ste srecnik dana.

 

BIK

Hocete ad se snadjete sa onim sto vas je snaslo, ali vam ide tesko. Osecate se tako izgubljeno i bolno. Kao da ce vas jedan susret, oci u oci, da dovede do toga da cete se slomiti. Misle da ste bezosecajni, ali ce vas danas bujica emocija da potopi.

 

BLIZANCI

Sledi vam jedan tezak dan, ali cete nekako izaci.Vasa je sreca da nije prvi, inace bi vas pokosio bolom. Imali ste emotivnih lomova i sada cete da  se nekako snadjete. Ono sto vas danas ne ubije, sutra ce vas ciniti jacim.

 

RAK

Imate srce romantika u dusi, koje voli i sanja! Vreme je da se nesto od vasih snova i ostvari.Sledi jedan susret koji ce biti pravi fatalni susret. Tako ce se roditi fatalna ljubav od minuta kada vam se oci sretnu.

 

LAV

Idete u novu vezu a da staru niste razresili do kraja.Znate vi o cemu se radi, da se ne pravite blesavi. Vreme je da se srede vasi repovi proslosti, pa tek onda da udjete u novu ljubavi novu vezu. Bez toga, pisi propalo!

 

DEVICA

Jako ste ponositi na svoju vezu koja vas cini srecnom. Ipak nece biti lose da povedete racuna o tome sta smete a sta ne! Jos u poutpunosti ne znate partnera i kako on razmislja.Vreme je da se sukobite sa njegovim stavovima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2