Ako ste rodjeni u ovom znaku, znajte da vas danas ceka FATALNA LJUBAV, ili PROSIDBA!

Ako ste rodjeni u ovom znaku, znajte da vas danas ceka FATALNA LJUBAV, ili PROSIDBA!

24. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Imate veliko srce a to cete pokazati jednom velikom odlukom. Za vas nece biti laka, ali cete je doneti u ime ljubavi.Tako ce i vasem partneru porasti srce u grudima. Bice mu jasno da ga volite, cak a ako ne pricate!

 

SKORPIJA

Od vas zavise sve okolnosti, pa gledajte da vam budu dobre. Nemate se u koga pouzdati, no samo u svoje sopstvene snage. Od vas se sve ocekivalo, ali da cete dati toliki maksimum, to nije. Partner vam je zahvalan.

 

STRELAC

Ne ocekujete da vas partner zaprosi, to nikako! Jos uvek se niste doticali teme, to nikako! Zato vam sledi iznenadna prosidba koja ce vas sokirati, ali jako prijatno.Od vas se ocekuje samo potvrdan odgovor.

 

JARAC

Vec ste prilicno zagazili u jednu vezu, ali je iste definisali. Mozda je danas bas taj dan, da znate na cemu ste i sta ocekujete jedno od drugoga. Vase srce voli iskreno i mora to i da pokaze.Ako vas partner voli, morace vam odgovoriti.

 

VODOLIJA

Vec ste se sredili jer  bili ste lose i nista znali sta da cinite. Vase situacije nisu  vam davale mogucnost  da sami popravljate stvari. Sve sto ste hteli, morali ste i sami da  cinite i da se trudite licno. Konacno da stanete na noge.

 

RIBE

Vec ste  na putu da jednu osobu primite u svoje srce. Ne na odredjeno vreme, nego osecate da to moze  biti zauvek. Od vas se ocekuje da toj osobi samo posaljete signal i da je ohrabrite. Vreme je da jedno drugom uzvratite osecanja.

Stranice: 1 2