Slede promenljivi dani, gde ce jedan znak morati da se suoci sa BOLNOM ISTINOM!

Slede promenljivi dani, gde ce jedan znak morati da se suoci sa BOLNOM ISTINOM!

24. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste jako zaljubljeni i srce vam se lomi, ali vas ta osoba ignorise. Moracete da pokazete da znate da se nosite i da budete uporni. Sve dok vas drsko ne odbije na delu, vi nemojte odustajati.

 

BIK

Da samo uporni uspevaju, a kukavice propadaju, to vam se samo govori. to je pokazao i vas slucaj po pitanju jedne osobe. Neka vam ovo bude i pouka za dalje, ali i poruka da pocbnete delovati kako treba.

 

BLIZANCI

Tuzni ste ali svoju tugu krijete i tek je na minute odate.Jedan par ociju zna da procita sve vase tuge, pa i ono sto krijete. Bolje je da mu kazete, bice mu lakse.Radujte se, jer slede dani kada ce vam otvoriti srce.

 

RAK

Vec ste se sabrali  i sada razmisljate sta dalje.  Morate biti vodja i onaj ko ce poneti teret emotivne veze. Mozda se nesto desava sto ste dugo cekali, ali nije onako kako ste izamisljali da ce da bude.

 

LAV

Imate male dileme i ne znate sta da cinite, niti kako da se postavite.  Srce vam nece izdrzati takav pritisak, kakav je onaj koji trpite sa strane. Cinite kako je vama lakse i nemojte se obazirati okolo.Neka misli sta ko hoce.

 

DEVICA

Vama je dovoljno da budete  otvoreni i srdacni, umesto sto znate da  cutite. Verujte da cete svojim cutanjem samo da stetite sebi. Sada je vreme za promene a vi se  dobro  resite sta je ono sto biste vi zeleli, i sta biste ucinili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2