Slede promenljivi dani, gde ce jedan znak morati da se suoci sa BOLNOM ISTINOM!

Slede promenljivi dani, gde ce jedan znak morati da se suoci sa BOLNOM ISTINOM!

24. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec znate sta vam je ciniti i to i uradite. Dugo ste razmisljali u vezi sa jednom odlukom, i vreme je da je donesete. Sami sebi cinite dobro, i vas  zivot treba da krene nabolje.  Otvorite se, recite sta vam smeta!

 

SKORPIJA

Mada vas gledaju kao pojavu  sa nekom distancom, vi svima dajete sansu.Pitanje je samo da li  tu vasu sansu uzmu za ozbiljno ili je zloupotrebe?Imali ste svaku neku priliku, ali sada  necete nikome dozvoliti da vasu dobrotu zloupotrebi.

 

STRELAC

Vec ste na pola puta do ostvarenja jedne zelje, ato je jedan lik. Ovo su promenljivi dani za vas, pa malo tuga, malo sreca. Bas kad se ponadate sreci, vas brod ce potonuti.Jedino sto vam ostaje je da budete svesni bolne itine i da je prihvatite.

 

JARAC

Vec ste se radovali  sreci,ali vam je srecu neko pomutio. Potrudite se da vidite ko je to, i nadjete razlog zasto!Taman ste bili na pragu sreci, a neko je upleo svoje prste.Da li je to neko svesno ili nesvesno, ili je trece lice u pitanju?

 

VODOLIJA

Gubite volju za sve, jer ste jako preumorni.Od vas se ceka da pokazete da ste spremni da se nosite sa bolom.Jedna lepa veza je ostala u proslosti, ali vi morate krenuti dalje. Vase vreme tek dolazi i zivot je pred vama.Nemojte da se odricete zivota!

 

RIBE

Idete u smeru emocija i tamo gde vas one vuku. Ubrzo cete shvatiti da se zaljubljujete, i da je vasa sreca vec u srcu.Od vas se ocekuje da podrzite novu vezu, i da osobi u koju ste zaljubljeni, primite u srce, kao i ona vas.Mozda ste srodne duse.

Stranice: 1 2